Kısmetse Olur Programının Olay İsmi Ceyda Kırıcı Bakın Kiminle Evlendi?

Kısmetse Olur Programının Olay İsmi Ceyda Kırıcı Bakın Kiminle Evlendi?
Bir zamanların evlenme programı adaylarından Ceyda Kırıcı evlendi. Evlilik programındaki partneri Mustafa Tuncay ile bir küsüp bir barışan Ceyda kiminle evlendi. İşte cevabı!

Bir zamanlar televizyon programları içinde olmazsa olmazdılar. Öyle ki bu programlar evimizin değil bir parçası, aldığımız nefes, yediğimiz ekmek, içtiğimiz su gibi elzem hale gelmişlerdi. Bir bölümünü kaçırsak meraktan çatlar, seyrederken tırnaklarımızı kemirir yer bitirirdik. Acaba ne olacak, olacak mı, mutlu sonla mı bitecek, ya da bu bununla değil de, o bununla daha çok yakışıyor gibi yorumlar her evden yükselir ta yayın yapan televizyona kadar ulaşır ve reyting olarak rakamlara yansırdı. Devlet baba denen olgu sonunda imdadımıza yetişti de bizi bu programlardan, televizyonları da bedava program yapıp reyting toplamaktan, bu programlara katılanları da bin bir türlü eza ve cezadan kurtardı. Bir yasa çıktı ve hop diye yayından kaldırıldı bu programlar. Tabi anladınız evlilik programlarından bahsediyoruz. Ekranların çöpçatanlığa soyunan dedikodusu bol, aşkı ve sevgisi az programlarından. İşte bu programlardan birine evlenme umuduyla katılan biri bu yazımızın konusu. Bir zamanların efsane evlenme programlarından Kısmetse Olur’un olay isimlerinden Ceyda Kırıcı.

Kısmetse Olur’un Olay İsmi Ceyda Kırıcı!

Ceyda Kırıcı bir zamanlar ekranların hızlılarındandı. Önce Bu Tarz Benim adlı moda programının kadrosunda yerini aldı. Ancak burada fazla tutunamadı ve bu sefer Ceyda, Esra Erol’la Kısmetse Olur’un evlenmek isteyen adaylarının arasında yer aldı. Önceleri Adnan Kızıltaş ile bir ilişki yaşamaya başladı. Ekran başındakiler ve stüdyodakiler acaba Ceyda ve Adnan çifti evlenecek mi diye sabırsızlıkla beklerken Ceyda bu ilişkinin sağlıklı olmadığını anlamış olacak ki programdan ve dolayısıyla Adnan’dan ayrıldı. Ancak daha sonra tekrar programa dönen Ceyda bu sefer de Mustafa Tuncay adlı evlenmek isteyen gençle birlikte olmaya başladı. İkili o kadar meşhur oldu ki Mustafa Ceyda’ya evlenme teklif etti. Ancak çiftimiz mutlu sona ulaşamadı. İkili bir küs bir barışık bu işler çok karışık tadında haftalar geçirdiler ve sonunda evlilik programları bitti. Bizim Ceyda ve Mustafa çifti de unutuldu gitti. Ta ki çiftimiz geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturana kadar.

Ceyda Kırıcı ve Mustafa Tuncay Evlendi!

Esra Erolla Kısmetse Olur programında üç yıl önce tanışan ve bir küs bir barışık durumlarla bir türlü evlenemeyen ikili programın ardından ilişkilerine devam etti ve yine bir türlü nihai noktaya ilişkilerini taşıyamadı. Ta ki geçtiğimiz güne kadar. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da en nihayetinde nikah masasına oturan Ceyda ve Mustafa çifti sonunda evlendi. Ceyda Kırıcı bu mutlu anı sosyal paylaşım adresinden sevenleriyle paylaştı. Ne diyelim canlıtv olarak genç çifte sonsuz mutluluklar dileriz.

26-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler