Kısmetse Olur yayından mı kaldırıldı? Neden yayınlanmıyor?

Kısmetse Olur yayından mı kaldırıldı? Neden yayınlanmıyor?
Kanal D'nin efsane programı Kısmetse Olur yayından mı kaldırıldı? Kısmetse Olur neden yayınlanmıyor? KHK'dan izdivaç programları için bomba karar... KHK'dan alınan bu karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kanal D'nin efsana evlilik programı Kısmetse Olur yayından kaldırıldı. Kanun Hükümünde Kararname'de yapılan düzenlemenin ardından izdivaç programları yayından kaldırıldı. Sunuculuğu ünlü sunucu Seda Akgül'ün yaptığı programda ekranlara veda etti. Yayından kaldırılan ilk program Kısmetse Olur oldu.

Kanun Hükmünde Kararname'nin Resmi Gazete'de yayınlanmasının hemen ardından yayından kaldırılan ilk program Kısmetse Olur oldu. Kısmetse Olur'un yapımcısı Caner Erdem, programın yayından kalktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yapımcı Caner Erdem'in sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama...

"2 yıldır büyük bir ilgiyle izlenen Kısmetse Olur yeni yasal düzenleme ile yayından kaldırılmıştır. Tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz.."

Kısmetse Olur bir diğer yapımcısı Haluk Şirin ise twitter hesabından 'Bir süre İşte Benim Stilim ile beraberiz, sonra eylemlerimiz hızlanarak devam edecek. Kısmetse Olur süresince istemeden her kimi kırdıysak affola. Küfür edenlere de sonsuz sevgi ve saygılarımla. Final,internet yayını ve benzeri sorularınızın cevabı netleşir netleşmez paylaşıcam arkadaşlar...' şeklinde bir açıklamada bulundu. Bu paylaşımın altına ilk yorumda sunucu Seda Akgül'den geldi. Yorumunda 'Dostlar, evet artık Kısmetse Olur yok... Herkese her şey için çok teşekkürler..' ifadelerini kullandı. 

30-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar