Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara dönüyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara dönüyor!
. 4 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla da zirveyi yakalayan başarılı oyuncu ülkemizde halen yayınlanan birçok dizinin yapımcılığını üstlenen OGM yapım şirketiyle el sıkıştı.

Oynadığı her rolün hakkını veren, bunun yanı sıra düzgün aile yaşantısıyla milyonların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, ara verdiği ekranlara geri dönüyor. Birçok başarılı dizinin yapımcısı OGM ile anlaşmaya varan yakışıklı oyuncu reklam filmlerinde boy gösterdiği için uzun süredir dizi projelerinde yer almıyordu. Yer aldığı projelerdeki başarısını aile yaşantısında da göstererek örnek oyuncu olmayı başaran Kıvanç Tatlıtuğ, bunun karşılığını en çok kazanan ünlüler listesine girerek alıyor. Hayranları Tatlıtuğ’un hangi proje ile ekranlara geri döndüğünü merak ediyor. Şimdi detaylar

Kıvanç Tatlıtuğ ekranlara dönüyor!

Bir Jean firmasıyla sürdürdüğü 10 yıllık beraberliğiyle dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ yeni bir proje ile ara verdiği ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 4 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla da zirveyi yakalayan başarılı oyuncu ülkemizde halen yayınlanan OGM yapım şirketiyle el sıkıştı.

Bir OGM yapımında görev alacak!

‘Kırmızı Oda’, ‘Atiye’, ‘Masumlar Apartmanı’ gibi çok izlenen dizilerin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures, adı sır gibi saklanan yeni dizi için Kıvanç Tatlıtuğ ile yaptıkları iş birliğini resmi Instagram hesabından paylaştı. 2020 yılına damga vuran ve adından sıkça söz ettiren OGM Pictures sosyal medya hesabından paylaşılan videoda önümüzdeki dönemde Kıvanç Tatlıtuğ'u bir dizi ve bir de filmle izleyicisiyle buluşturacağını duyurdu. OGM Pictures imzasını taşıyacak iki proje ile 2021 yılında izleyicisiyle buluşacak olan Kıvanç Tatlıtuğ da bir paylaşım yaparak heyecanlı olduğunu ve açıklanacak günü dört gözle beklediğini duyurdu. Canlitv platformu olarak başarılı oyuncuya yeni projelerinde başarılar diliyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

1983 Adana doğumlu oyuncu profesyonel basketbolcudur. Sakatlık sonucu basketbolu bırakan Tatlıtuğ, 2002 Yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Bir müddet mankenlik yapan Kıvanç Tatlıtuğ, ünlü şovmen Okan Bayülgen’den oyunculuk eğitimi aldı. Gümüş dizisiyle kariyerine adım atan başarılı oyuncu, “Menekşe ile Halil” dizisiyle şöhreti yakaladı. Aşk-ı Memnu, Ezel, Kuzey Güney ve Kurt Seyit ve Şura gibi kült dizileriyle oyunculuğunu pekiştiren aldığı ödüllerle de adından söz ettirmeyi başardı.

Ödülleri:

2009 – 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu – Aşk-ı Memnu

2012 – 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu – Kuzey Güney

2013 – Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu – Kuzey Güney

2013 – 18. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri – Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu – Kelebeğin Rüyası

2014 – 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri – En iyi erkek oyuncu – Kelebeğin Rüyası

15-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar