Ünlü Oyuncunun İkinci Bebeği Geliyor!

Ünlü Oyuncunun İkinci Bebeği Geliyor!
Ünlü oyuncu Fatoş Kabasakal’ın karnı burnunda hali sosyal medya ve magazin basınında gündem oldu. Oyuncunun bebeğinin yakında dünyaya geleceği belirtildi.

Ünlüler dünyasında bu sene tam anlamıyla bir bebek furyası yaşandı desek yalan olmaz. Bazı ünlü isimlerin bebekleri olurken bazı ünlü isimlerin de bebekleri dünyaya gelmek için gün sayıyor. Özellikle oyuncular bu konuda öne çıkmış durumda. Hazal Kaya, Fahriye Evcen derken şimdi de ünlü ve güzel oyuncu Fatoş kabasakal bebeğiyle gündemde. İlk bebeğini dünyaya getiren ve şimdilerde ikinci bebeğinin doğumu için gün sayan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleriyle yürüyüş sırasında karşılaştı. Sorulara içtenlikle cevap veren Kabasakal ikinci bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu ve yakın bir zamanda dünyaya geleceğini söyledi. İşte haberin detayları!

Fatoş Kabasakal’ın Bebeği Gün Sayıyor!

Oyuncu Fatoş Kabasakal’ın karnı burnunda hali sosyal medyada ve magazin basının da bir anda gündem oldu. İş adamı Erkan Kayhan ile evli olan ve bu evlilikten Mila adında bir kızı bulunan Fatoş Kabasakal bugünlerde ikinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Magazin muhabirlerinin sorularını cevaplandıran Kabasakal “erkek çocuklarda annelerin karnı daha çok büyüyor ve daha sivri oluyor. Benim kilo almam beni rahatsız etmiyor, aldığım gibi doğum sonrası verebiliyorum. Çocuğum sağlıklı olsun, kilo almamda sıkıntı yok. Şu an dokuz aylık hamileyim yarın bir gün doğurabilirim” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu yürüyüşün kendisine iyi geldiğini ifade ederek günde en az bir saat yürüdüğünü belirtti. İkinci çocuğu olacak Fatoş Kabasakal’ın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Fatoş Kabasakal Kimdir?

9 Eylül 1982 yılında Edirne’de dünyaya gelen Fatoş Kabasakal ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak sardı ve Ekol Drama Oyunculuk Okulunda dersler aldı. Oyuncu ayrıca Ayla Algan’dan da eğitimler aldı ve ardından dizi ve filmlerde kamera karşısına geçmeye başladı. Fatoş kabasakal şu ana kadar ek çok dizi ve filmde rol aldı ve ayrıca pek çok televizyon programının da sunuculuğunu üstlendi. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır; Kahireli Palas, Kurşun Bilal, Türk malı, Gecekondu, Yıldızlar savaşı, Parmaklıklar Ardında, Bez Bebek, Sararan Sevdalar, Ah Polis Olsam, Acemi Cadı, İki Arada Aşk, Ayrı Dünyalar.

16-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar