Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşi Soluğu Bodrum'da Aldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşi Soluğu Bodrum'
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çekimlerin ardından Bodrum'a gittiler. Hamilelik sürecini birlikte Bodrum'da geçirecekler.

Ünlü stilist Başak Dizer'den herkesi ve kendilerini heyecanlandıran müjdeli haber gelmişti. Oyuncu ve ünlü manken Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor. Çok sevilerek takip edilen Tatlıtuğ ve Dizer çifti  dizi çekimleri sona erer ermez soluğu Bodrum'da aldı. Ünlü markaların stilisti olarak ismini hafızalara kazıyan Başak Dizer hamileliği boyunca koronavirüs salgını sebebiyle Bodrum'da kalacak.

Sevilen çiftin bebeklerinin 3 aylık olduğu öğrenilmişti. Netflix platformunda izleyenleri ile buluşacak Âşıklar Bayramı dizisi  için Kıvanç Tatlıtuğ Mardin'de bulunuyordu. Kıvanç Tatlıtuğ'un dizi çekimleri sona erer ermez Bodrum'a gittiler. Başak Dizer hamileliğinin kalan 6 ayini Bodrum'da eşi ile yasayarak geçirecek.

Hamileliği Boyunca Bodrumda Kalacak

5 yıl önce Paris'te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden müjde gibi hamilelik haberi geldi. İkiliden gelen bu haber hayranlarını da çok sevindirdi. ünlü stilist Başak Dizer hamilelik sürecini rahat geçirmek için Bodrum'a gitme kararı aldı. Eşi Tatlıtuğ ise bu süreçte birlikte yürüyüş yaparak Dizer'e destek olacak.

Çok Güzel Bir Duygu

Ünlü manken ve oyuncu olarak ekranda olduğu ilk günden itibaren gönüllere taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ ise heyecanını paylaştı. "Çok mutlu olduk. Bu güzel duygumuzu paylaşan sizler başta olmak üzere; tanıdığımız, tanımadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu. Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin" diyerek iyi dileklerde bulundu ve kendisine yöneltilen  Cinsiyet ve isim konusundan da ise Tatlıtuğ, "Bu konuda çok yeniyiz. Süreci gözlemleyerek öğreniyoruz. Önce sağlıklı olsun ve sağlıklı gelsin. Cinsiyeti bizim önceliğimiz olmadığı için ismi konusunda da hiç konuşmadık" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Hilal Saral'ın yönetmenliğinde çekilen Aşk-ı Memnu dizisinde başak Dizer'in Stil danışmanlığını yaparken birbirlerine gönüllerini kaptırmışlardı. Birlikteliklerin iki yıl sonrasında nikâh masasına oturmaya karan veren çift 2016 Şubat ayında Paris’te bir törenle dünya evine girdiler. Çiftin Töreni, Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşmişti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin düğün törenine katılan 40 kişilik grup, 18 Şubat'ta Paris'e uçmuştu. Ekipte Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ, küçük kardeş Tugay Tatlıtuğ ve eşi, yakın dostları Kıvanç Kasabalı ile eşi Sedef Avcı ile arkadaşı Gökhan Uyan yer alıyordu.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar