Tarkan’ın Annesi Ameliyat Oldu

Tarkan’ın Annesi Ameliyat Oldu
Ünlü şarkıcı Tarkan iki yılın ardından Türkiye’ye dönmüş ve yeni albüm hazırlıklarına başlamıştı. Bu arada ünlü ismin annesi Neşe Tevetoğlu geçtiğimiz gün ameliyat oldu.

Magazin dünyasında yer alan bir haber bugün ünlü isim Tarkan’ın sevenlerini hem üzdü hem de meraklandırdı. Son olarak bir reklam filminde oynayan ünlü şarkıcı Tarkan pandemi sebebiyle ailesiyle birlikte yaklaşık 2 yıl Almanya’da kalmıştı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye dönen ünlü şarkıcı yeni albümünün hazırlıklarına başlarken bu zaman içinde de annesinin acısıyla yüz yüze kaldı. Ünlü şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu geçtiğimiz gün bacağındaki bir rahatsızlık sebebiyle ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu bacağındaki damar tıkanıklığı sebebiyle bir operasyon geçirdi. Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu’nun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Ünlü ismin annesinin ameliyat olması dolaysıyla magazin basını ve özellikle sosyal medyada pek çok sevenleri ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletti.

Neşe Tevetoğlu Ameliyat Oldu

Ünlü şarkıcı Tarkan yaklaşık iki yıl kaldığı Almanya’dan geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye dönmüş ve yeni albümü için hazırlıklara başlamıştı. Ayrıca ünlü isim ünlü bir firmanın reklam filminde de oynamıştı. Ünlü şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu ise uzun süredir yaşadığı bacağındaki damar tıkanıklığı sebebiyle ağrılar yaşıyordu. Neşe Tevetoğlu bacağındaki bu ağrılar sebebiyle hastaneye başvurdu ve gerekli tetkiklerin ardından ameliyat olmasına karar verildi. Neşe Tevetoğlu geçtiğimiz pazar günü özel bir hastanede bacağındaki damar tıkanıklığı sebebiyle ameliyat oldu. Başarılı geçen bir operasyonun ardından normal odaya alınan Neşe Tevetoğlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ünlü ismin annesi Neşe Tevetoğlu 2020 yılının ocak ayında da sağ bacağında ağrı, uyuşma ve his kaybı şikayetleriyle doktora gitmiş ve burada yapılan kontroller sonrasında bacak ana atardamarında yüzde yüz tıkanıklık olduğu tespit edilince acil olarak ameliyata alınmıştı. İki yılın ardından yine aynı sorunlarla karşılaşan Neşe Tevetoğlu bir kez daha operasyon geçirdi.

Yeni Albüm Hazırlıkları Devam Ediyor

Öbür taraftan uzun süredir yeni bir albüm çıkarmayan ve pandemi döneminde sahne çalışmalarına ara vermişti. İki yıl süresince ailesiyle Almanya’da yaşayan ünlü isim Türkiye’ye döndükten sonra yeni bir albümün hazırlıklarına başlamıştı. Yakın zamanda daha da netleşecek olan Tarkan’ın yeni albümü için hazırlıklar devam ediyor. Ünlü ismin sevenleri ise yeni albümü merakla bekliyor.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar