Kıvanç Tatlıtuğ yine mutfakta! Bu kez menemen şov yaptı

Kıvanç Tatlıtuğ yine mutfakta! Bu kez menemen şov yaptı
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu kez mutfaktaki maharetleriyle gündeme geliyor. Aşçılık dersleri alan Kıvanç Tatlıtuğ bu kez menemen şovunu paylaştı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ son günlerde mutfaktaki maharetleriyle gündeme geliyor. Yakışıklı oyuncu geçen hafta sonu hamur açarak bir elmalı tatlı hazırlamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un bu hafta hazırladığı yemek ise menemen oldu. Herkesin çok sevdiği bir yemek olan menemen videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ yine hünerlerini sergiledi. Profesyonel aşçılık eğitimi alan Kıvanç Tatlıtuğ ilk olarak elmalı turta yapmıştı. Tatlıtuğ bu kez soğanlı menemenle tarafını da seçmiş oldu. Ünlü gurme Vedat Milor'un geçen yıllarda başlattığı "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" akımında Kıvanç Tatlıtuğ'un safı da belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan menemen şov

Kıvanç Tatlıtuğ karavanda küçük mutfak tüpü üzerinde yaptığı menemeni paylaştı. Soğan doğramadan yumurta kırmaya kadar tüm aşamaların olduğu video yine çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Oyunculuk performansı, yakışıklığı ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ'un artık yeni bir ilgi alanı var. Tatlıtuğ geçen hafta profesyonel aşçılık eğitimi aldığını duyurmuştu. Instagram hesabından bir video payalaşan Kıvanç Tatlıtuğ eğitim aldığı şeflerine teşekkür etmişti. Videoda hamur açan Tatlıtuğ enfes bir görüntüye sahip elmalı strudel hazırlamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un mutfak temalı videolarından ikincisi de bugün geldi. Tatlıtuğ bu kez menemen yaptığı videoyu paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ Ay Yapım'la anlaştı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni yeteneklerini takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan bir proje için hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ takipçilerine sürprizler yapmaya devam ediyor. Menemen yaparken oldukça profesyonel davranan Tatlıtuğ tüm aşamaları ve püf noktaları takipçileriyle paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ, piknik tüpü üzerinde hazırladığı menemen videosunu 'O bir klasik' notuyla paylaştı. Tatlıtuğ son günlerde mutfak halleriyle gündeme gelse de yeni projeleriyle de dikkat çekiyor. Şahsiyet filminin de yapımcısı olan Onur Saylak Kıvanç Tatlıtuğ'a bir teklifle gitti. Tatlıtuğ Ay Yapım imzası taşıyacak yeni bir film projesinde başrol oynamayı kabul etti. Başarılı filmlerin yapımcı ve senaristleri olan Onur Saylak ve Metin Günday'ın olduğu projede Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak.

12-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar