Oğlum dizisinin oyuncusu kaza geçirdi

Oğlum dizisinin oyuncusu kaza geçirdi
Ekrana gelmeye başlayan yeni dizi Oğlum setinde üzücü bir olay gerçekleşti. Zeynep karakterini canlandıran, Oğlum dizisinin oyuncusu kaza geçirdi. İşte sağlık durumu…

Show Tv'nin yeni dizisi yayına başladı. Uzun süredir hazırlıkları süren Oğlum dizisi seyirciyle buluşurken ilk haftadan sette bir kaza yaşandı. Oğlum oyuncusu Songül Öden sette geçirdiği kaza nedeniyle sakatlandı. Snop Magazin'in haberine göre Songül Öden hastane çıkışında görüntülendi. Başarılı oyuncu Songül Öden Oğlum dizisinde Zeynep karakterini canlandırıyor. Oğlum dizisinin yayına başladığı hafta nazara gelen Songül Öden'in sette geçirdiği kaza neticesinde elinde ezikler oluştu. Fakat Songül Öden hastaneye gelme sebebinin bu olmadığını belirtti. Songül Öden hastaneye annesini ziyarete gelmişti. Songül Öden, sette yaşanan küçük bir kaza sonucu oluşan ezik nedeniyle elinin sargılı olduğunu söyledi.

Oğlum dizisinin ilk bölümü nasıldı?

Ay Yapım imzası taşıyan Oğlum dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu ve hikayesi dikkat çekmeyi başardı. Psikologlar ve pedagoglaca bazı eleştirilere hedef olan Oğlum dizisinin yayına devam edip etmeyeceği konusu da gündeme geldi. Oğlum dizisinde Efe isimli çocuğun ailesi tarafından ihmal edilmesi ve zaman zaman babası tarafından şiddete uğramasıyla ilgili sahneler eleştirilerin hedefi oldu. Akran zorbalığı da yaşayan Efe kendini şiddet içerikli dijital oyunlara veriyor. Birgün karşılaştığı savunmasız bir çocuğu ormana götürüp, oyunlardaki tarzda hareketlerle öldürüyor. Uzmanlar söz konusu sahnelerin yayınlanmasının kötü örnek olabileceğini ve benzer durumdaki çocukları bu davranışlara sürükleyebileceğini iddia ediyor.

Oğlum dizisinde hangi oyuncular var?

Songül Öden'in Zeynep karakteriyle yer aldığı Oğlum dizisinde birçok ünlü isim yer alıyor. Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı (Efe) gibi oyuncular Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor. İlk bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturan Oğlum dizisi Show Tv'de Çarşamba akşamları yayınlanacak. Oğlum dizisi sezona tartışmalı başladı. Oğlum 2. Bölüm ise konusu itibariyle merakla bekleniyor. Sette kaza geçirdiği öğrenilen Songül Öden'in de sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor.

12-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar