Kızıl Goncalar'a sürpriz isim dahil oldu

Kızıl Goncalar'a sürpriz isim dahil oldu
Fox Tv ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek iddialı dizi Kızıl Goncalar dizisinin çalışmaları devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Televizyon kanalları yeni sezon öncesi için çalışmalarını hızlandırdı ve son hazırlıklar için yoğun bir mesai harcamaya başladı. Yapım şirketleri tarafından hazırlanan ve ilk kez seyirciyle buluşacak pek çok yeni dizi hazırlıklarının sonuna yaklaşırken bazı diziler ise sete çıkarak çekimlere başladı. Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kızıl Goncalar ise seyirci tarafından özellikle merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. Televizyon ekranlarına uzun bir süre ara veren başarılı ve güzel oyuncu Özgü Namal’ın yıllar sonra yeniden ekranlara döneceği dizi olan Kızıl Goncalar ayrıca başarılı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’i de kadrosuna kattı. Özgü Namal ve Özcan Deniz’in partner olarak başrolünde yer alacağı Kızıl Goncalar yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ederken ayrıca çekimler içinde gün saymaya başladı.

Kızıl Goncalar’a Sürpriz oyuncu

Gold Film tarafından hazırlanan ve yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni ve iddialı yapımlardan Kızıl Goncalar cast çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda seyircinin en çok merak ettiği yapımlardan olan ve senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar’ın yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay yer alacak. Fox Tv için büyük önem taşıyan ve yeni sezonda kanalın lokomotif yapımlarından olacak olan Kızıl Goncalar’ın cast çalışmaları devam ederken kadroya sürpriz bir isim katıldı. Dizinin güçlü kadrosuna katılan ve bu günlerde Berber Filmi için Burak Özçivit ile çekimde olan başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu dizide Cüneyt karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncu filmin çekimlerinin bitmesi ile birlikte hiç dinlenmeden hemen Kızıl Goncalar’ın setine geçecek ve yeni sezonda iddialı dizide Cüneyt karakterine hayat verecek.

Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Dizilerin ve filmlerin sevilen ve başarılı genç isimlerinden olan Mert Yazıcıoğlu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. 10 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu okul hayatından sonra aldığı oyunculuk eğitimleri sonunda setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Kayıp Şehir, Karagül, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Ölüm Zamanı, Aşk 101, Dedemin İnsanları ve İyi Oyun yer almaktadır.

21-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar