Berber filminden ilk kareler geldi

Berber filminden ilk kareler geldi
Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan berber Filminden ilk kare geldi.

Geçtiğimiz günlerde sete çıkan ve bugünlerde çekimlerini devam ettiren bu yaz hazırlanan filmlerden Berber internet yayın platformu Netflix için hazırlanıyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in yer aldığı ve hikayesi Cem Özüduru’ya ait olan Berber Filmi özellikle Netflix aboneleri tarafından heyecanla bekleniyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizinin hikayesi de oldukça ilginç. Bir Berberin önderliğinde bir araya gelen bir gizli örgüt kötü olduklarına inandıkları ve yargı tarafından cezalandırılamayan insanları kendileri cezalandırmaya başlar. Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı filmin kadrosuna son olarak geçtiğimiz günlerde başarılı ve güzel oyuncu Hazal Türesan da katılmıştı. Halen çekimleri İstanbul’da devam eden filmin setinden ilk kareler de sosyal medya ve magazin basınında yayınlanmaya başlandı. Bırak Özçivit hayranlarının oldukça heyecanlandığı ve fotoğraflar büyük ilgi gördü ve beğeni topladı.

Berber’den ilk kare

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in yer aldığı Berber Filmi şu sıralar İstanbul’da çeşitli ilçe ve semtlerde çekimlerini sürdürüyor. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken film bu yaz sete çıkan pek çok filmden biri olarak dikkatleri çekiyor. Netflix’te yayınlanacak olan ve yeni yılın ilk haftalarında seyirciyle buluşması beklenen Berber Filminin çekimlerinden ilk kare yayınlandı. Yakında fragmanının da yayınlanması beklenen ilk fotoğrafta Burak Özçvit ve Mert Yazıcıoğlu yan yana görünüyor. İkili filmde de baba oğul karakterlerine hayat veriyor. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Mert Yazıcıoğlu ile fotoğrafını paylaşması ve “sadece işinin ehli bir berber mi yoksa daha fazlası mı” ifadelerini kullanması filmi bekleyenleri olukça heyecanlandırdı.

Kuruluş Osman 5. Sezon

Öbür taraftan ünlü isim Burak Özçivit bu sezon beşinci sezonuyla ekranlara gelecek olan Kuruluş Osman dizisinin çekimlerine ise filmin çekimlerinin ardından katılacak. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan fenomen dizi Kuruluş Osman bu sezon da seyirciyi ekrana toplayacak ve kanalının yüzünü güldürmeye devam edecek. Bu arada Berber Filminde rol alan ve Burak Özçivit ile baba oğul olarak aynı sahnede yer alan genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu da yeni sezonda Kızıl Goncalar adlı dizide rol alacak.

21-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar