Kızılcık Şerbeti 10. bölüm izle

Kızılcık Şerbeti 10. bölüm izle
Kızılcık Şerbeti 10. bölüm izle; Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan yeni dizilerden olan Kızılcık Şerbeti’nin 10. Bölümü 30 Aralık Cuma akşamı ekrana geliyor.

Kızılcık Şerbeti 10. bölüm izle; Başrollerinde, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Özlem Çakar, Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç’un rol aldığı Kızılcık Şerbeti Gold Film tarafından hazırlanıyor ve Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. İki farklı hayat anlayışı ve tarzına sahip ailelerin iki çocuğunun aşkının ve bu sırada yaşanan zorlukların anlatıldığı dizi henüz yeni başlamasına rağmen seyirci tarafından sevilen yapımlar arasına girmeyi başardı. Aldığı reytinglerle Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olmayı başaran Kızılcık şerbeti her Cuma yeni bölümüyle ekrana geliyor. Fatih ve Doğa’nın hikayesinin anlatıldığı ve bu sırada da ailelerinin farklı yaşamlarının konu edildiği Kızılcık Şerbeti 30 Aralık Cuma akşamı 10. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Kızılcık Şerbeti 9. Bölümde Neler yaşandı?

Gold Film tarafından hazırlanan ve dram ve aile türünde ele alınan Kızılcık Şerbeti yayınlanmaya başladığı günden itibaren seyircinin ilgisini çekmeyi başardı ve Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Dizinin son yayınlanan 9. Bölümünde, Fatih’e doğum günü kutlaması yapmak isteyen Doğa bunu kendi evlerinde yapamayacağını anlar ve buna bir çözüm bulmak ister. Aklına cazip bir fikir gelen Doğa’ya Alev’de yardım edecektir. Bu sırada Fatih’in babasıyla ortak bir otel aldığı haberi Doğa’yı hiç mutlu etmemiştir. Bu haberi duyan Kıvılcım’da aynı duygular içerisindedir.

Kızılcık Şerbeti 10. Bölümde Neler yaşanacak?

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve henüz 9 bölüm yayınlanan ve bu akşam 10. Yeni bölümüyle ekrana gelecek Kızılcık şerbeti dizisinde olaylar durulmuyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde, Doğa’nın, Fatih’in arkadaş ortamından duyduğu rahatsızlık büyük sorunlara neden olurken öbür taraftan Kıvılcım yardım ettiği şiddet mağduru kadının kocası tarafından büyük risk altındadır. Kıvılcım’ın saldırıya uğrarken bu saldırıdan Ömer sayesinde kurtulur. Fatih’in kavga esnasında evi terk etmesi ise Doğa’yı çıldırtmıştır. Doğa Fatih’i takip ederken onu bir kadının evine girerken görür. Doğa bu durum karşısında eve döner ve eşyalarını toplar bu sefer kesin kararını vermiştir. Artık Fatih’in yanında kalmayacaktır. Ancak Doğa tüm yaşananları yanlış anlamıştır ve bu durum pembe ve Abdullah’ın devreye girmesiyle açıklığa kavuşur. Kızılcık şerbeti 30 Aralık Cuma akşamı 10. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

30-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar