Kızılcık Şerbeti'nde düşen kim?

Kızılcık Şerbeti'nde düşen kim?
Kızılcık Şerbeti yeni fragman ile izleyiciyi şoke etti. Kızılcık Şerbeti'nde düşen kim? Kızılcık Şerbeti Mustafa öldü mü?

'Kızılcık Şerbeti'nin yeni fragmanı izleyicilerin ağzını açıkta bıraktı. Kızılcık Şerbeti'nin final bölümünde neler yaşanacak? Görkem'in kafasına vazo fırlattığı Mustafa ölecek mi? Fragmanda düşen kişi kim? 

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği ve yapımını Gold Film'in gerçekleştirdiği reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nin heyecanla beklenen sezon finaline sayılı günler kaldı. Dizinin sezon finali bölümü içn yayınlanan son fragman izleyici şoke etti. Ünallar'ın evinde ortalık yine toz duman oluyor, izleyicilerin final bölümüne dair merakı iyice yükseldi. Görkem ve Ömer'in arasındaki ilişkinin ortaya çıkması, Kıvılcım'ın gözyaşlarına boğulması, Alev'in ani bir karar ile Berlin'e gitmesi, Nursema ve Rüzgar'ın yakınlaşması derken Görkem ve Fatih'in kavgasında araya giren Mustafa'nın kafasına atılan vazo ile kanlar içerisinde yere yığılması gibi heyecan dolu anların yaşanacağı sezon finali bölümü cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak. Fragmanın sonunda birinin balkondan düşmesi ise bölüme damga vuran olaylardan biri olacak gibi gözüküyor? Peki Kızılcık Şerbeti'nde balkondan kim düştü? Kızılcık Şerbeti'nde kim ölüyor?

Balkondan düşen kim?

 

Melis Civelek’in senaryosunu üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan son fragmanı beraberinde birçok soruyu getirdi. Fragmana Nilay'ın ‘Biri düştü!’ sözleri damga vurdu. İzleyici düşenin kim olduğunu merak ediyor. Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan fragmanına yapılan yorumlar ise ‘Görkem kendisini balkondan aşağı attı' yönünde oldu. Sezon finali ile birlikte diziye birçok isim veda etti. Dizi yorumcuları ise bu düşen kişinin diziye veda eden isimlerden biri olduğu yönünde, fakat bununla ilgili net bir bilgi yok. Herşey cuma akşamı yayınlanacak olan final bölümde.  Kızılcık Şerbeti nefes kesen final bölümü ile 7 Haziran Cuma akşamı Show Tv ekranlarında...

Son bölümde neler oldu?

Kızılcık Şerbeti son bölümde Görkem'in Nilay'a attığı iftira sonrası ailede büyük bir kaosa neden oldu. Aile bu olayın ardından resmen ikiye bölündü. Giray ve Doğa arasındaki duygular gitgide ilerlerken, bu durum Fatih'in dengeleri alt üst etmeye devam etti. Abdullah bey ise Pembe hanıma yakalanmaktan son anda kurtuldu. Kıvılcım'ın doğum günü ise Rüzgar ve Nursema arasındaki duyguları yeniden açığa serdi. Kendine atılan iftirayı hazmedemeyen Nilay'ın ayağına gelen fırsat dizide yeni kaos sinyalleri verdi. Sezon finali bölümüne daha günler var izleyici büyük bir heyecan içerisinde. Dizi her hafta olduğu gibi bu hafta yayınlanacak olan final bölümü ile reytinglerde zirveye oturacak gibi.

 

04-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar