'Gaddar'ın finalinde Patron ortaya çıkıyor!

'Gaddar'ın finalinde Patron ortaya çıkıyor!
Now'un reyting rekortmeni dizisi Gaddar'da sır perdesi aralanıyor. Gaddar'ın final bölümünde Patron ortaya çıkıyor. Gaddar'daki patron kim?

Now'un Ay Yapım imzalı fenomen dizisi 'Gaddar' ekranlara veda ediyor. Yeni final bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide ilk bölümden itibaren bir sır gibi gizlenen Patron, ortaya çıkıyor. Sezon boyunca gizemini koruyan Patron kim? Gaddar'ın Patronu bakın kim çıktı? İşte detaylar..

Now Tv ekranlarının başarılı dizisi 'Gaddar', izleyicilerine veda etmek üzere ekran yolculuğunu bitiyor. Gaddar ilk bölümden bu yana geniş bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edildi. Beklenildiğinden daha fazla başarı gösteren dizi reytinglerde büyük başarı elde etti. Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi, kaliteli oyunculuk performansları ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekti. Dizi sosyal medyada da çokça konuşulan diziler arasına girmeyi başarmıştı. Fakat dizi ekranlardaki macerasına son veriyor.

GADDAR PATRON ORTAYA ÇIKTI

Gaddar'ın final bölümünde ise izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. İlk bölümden itibaren dizide sır gibi gizlenen ve Dağhan'ı sürekli zor duruma sokan Patron ortaya çıkıyor. 7 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Now
 Tv ekranlarında yayınlanan final bölümüyle Patron'un kim olduğunu öğreneceğiz. Gaddar'ın gizli isimi Patron'un başarılı oyuncu Erol Babaoğlu olduğu açıklandı. Erol Babaoğlu'nun katılımıyla dizinin son bölümü izleyiciler için unutulmaz bir bölüme şahitlik edecek. Patron'un nerde ve nasıl bir şekilde ortaya çıkacağı ise büyük merak konusu. Peki Gaddar'da Patron karakterine hayat verecek oyuncu Erol Babaoğlu kimdir?

Erol Babaoğlu kimdir?

Kurak Günler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ömer gibi önemli yapımlarda karşımıza çıkan Erol Babaoğlu, 22 Haziran 1977 doğumlu bir İstanbulludur. Tiyatro yönetmeni, sinema ve dizi film oyuncusu olan Cağaloğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur. Bunların yanı sıra İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmaktadır. 2014 yılında 25. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ‘En iyi yardımcı erkek oyuncu’ ödülünü almıştır.

Rol aldığı başlıca yapımlar;

Arayış (Emin, TV Dizisi 2023), Aktris (Serkan, TV Dizisi 2023) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Yavuz Sincanlı, 2015, 2020-2021), Kader (Mennan, TV Dizisi 2007), Arapsaçı (TV Dizisi 2004), Üzgünüm Leyla (TV Dizisi 2000)

04-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler