Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan ayrılana

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan ayrılana
Ceren Karakoç, Serkan Tınmaz için"Benim canım;projeler başlar, projeler biter.Biz hep beraberiz.Partner olmanın konforunu bana hep yaşattın.Yeni maceralarımıza"paylaşımını yaptı.

Gelecek sezon dem etme vizesini kapan dizilerden Kızılcık Şerbeti dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Bu sezon başında diziye katılan Yiğit Kirazcı’nın ardından ünlü isimler Müjde Uzman, Serkan Tınmaz ve Selin Türkmen de diziye veda eden isimler oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde neler oluyor?

7 Haziran’da sezon finali yaparak gelecek sezon için enerji depolamaya hazırlanan Kızılcık Şerbeti’nden ayrılmalar devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından Yiğit Kirazcı’nın diziden ayrılacağı daha önce belli olmuştu. Fakat ayrılık sadece bununla kalmadı. Gelen haberlere göre birçok ismin yolu gelecek sene Kızılcık Şerbeti ile ayrılıyor. Bunlardan birisi de geçtiğimiz hafta dizide astım krizi geçiren ve hastaneden paylaştığı tükenmişlik sendromu ile olay olan ünlü oyuncu Müjde Uzman. Psikolojik olarak son dönemde zorlu bir süreçten geçtiği belirtilen Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i, Müjde Uzman senaryo gereği yurt dışına giderek diziden ayrılacak. Abdullah Bey ile olan ilişkisi haftalarca gündemden düşmeyen Alev’in akıbeti seyirci tarafından merak ediliyordu.

Projeler başlar, projeler biter

Yiğit Kirazcı ve Müjde Uzman’dan başka dizi ile yollarını ayıran diğer isimler Serkan Tınmaz ve Selin Türkmen oldu. Serkan Tınmaz dizide Ceren Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakterinin kocası Umut rolüne hayat veriyordu. Serkan Tınmaz’ın Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılığı kesinleşince rol arkadaşı ve dizideki partneri Ceren Karakoç Yalazoğlu "Benim canım; projeler başlar, projeler biter. Biz hep beraberiz. Partner olmanın konforunu bana hep yaşattın. Yeni maceralarımıza. Seni çok seviyorum" ifadeleri ile Tınmaz’a veda etti. Yine dizide Çimen karakteri ile başarılı bir performans ortaya koyan Selin Türkmen de diziye veda eden isimlerden oldu. 

Görkem ve Ömer’in eski ilişkileri ortalığı karıştıracak

Zeynep Gür ve Melis Civelek’in senaryosunu kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finalinde yine bir bomba patlatarak seyirciyi heyecandan heyecana sürüklüyor. Evin yeni gelini Özge Özacar’ın hayat verdiği Görkem ile ilgili yeni ortaya çıkacak olan gerçek herkesi şok edecek. Ailenin Büyüğü Abdullah Ünal Bey’in kardeşi Ömer Ünal’ın geçmişte Görkem ile yaşadığı ilişkinin ortaya çıkması konakta buz etkisi yapacak. Bakalım Ünallar bu sefer bu badireyi nasıl atlatacak? 7Haziran sezon finali ile ekranlara ara verecek olan dizide başka hangi sürprizler olacak?

04-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar