Ercan Saatçi ile Çok Akustik: Yeni Sezon Müjdesi!

Ercan Saatçi ile Çok Akustik: Yeni Sezon Müjdesi!
Kanal D'nin sevilen programı 'Ercan Saatçi ile Çok Akustik', heyecan verici bir dönüşle yeni sezon bölümleriyle ekranlara geri dönüyor.

Kanal D ekranlarının sevilen programı 'Ercan Saatçi ile Çok Akustik', müzik tutkunlarını heyecanlandıracak haberi gündemi salladı. 'Ercan Saatçi ile Çok Akustik' yeni sezon bölümleriyle ekranlara geri dönüyor. Ercan Saatçi'nin evinde bir araya getirdiği sanatçıları akustik performanslarıyla izleyicilerle buluşturuyor. Unutulmaz anların yaşandığı program 'Ercan Saatçi ile Çok Akustik' yeni sezon ne zaman başlayacak?

'Çok Akustik' Geri Dönüyor!

Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden olan Ercan Saatçi'nin evinde bir araya getirdiği ünlü sanatçılarla akustik performanslarıyla dikkat çeken ‘Çok Akustik’ yayınladığı dönemde büyük ilgi görmüştü. ‘Çok Akustik’ programı heyecan verici yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Program, müzik dünyasının önde gelen isimlerini samimi bir ortamda ağırlayarak, onların unutulmaz şarkılarını ve hikayelerini dinleyicilerle buluşturuyor. Yeni sezonun başlangıcıyla birlikte, müzik tutkunlarını tekrardan ekran başına kilitleyip keyifli anlar yaşatacak. Akustik performanslarla keyifli dakikalar yaşatan program ilk sezonuyla Kanal D'de büyük ilgi görmüş olsa da ikinci sezonu Star TV'de yayınlanmış ancak beklenen performansı karşılayamamıştı. Hal böyle olunca düşük reytingler nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Şimdi ise yeni sezonunun ilk bölümünün yayınlandığı kanala, yani Kanal D'ye geri dönüyor.

Ne zaman başlayacak?

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte, müzikseverler bu eşsiz deneyimi tekrar yaşamak için ekran başına geçecekler. Merakla ve büyük bir heyecanlanan beklenen program ‘Ercan Saatçi ile Çok Akustik’ cuma günleri saat 00.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 

Ercan Saatçi Kimdir?

Ercan Saatçi, 1968 İstanbul doğumludur. Müzik kariyerine genç yaşta başlamış ve birçok ödül kazanmıştır. Farklı gruplarla çalışıp ve solo albümlerde çıkarmıştır. Müzik kariyerinin yanı sıra tiyatro ve televizyon dünyasında da adını duyuran başarılı isimler arasında yer almıştır. 2017'de ise İstanbul'da kendi müzik akademisini kurdu.

Albümleri :
1991 – Özledim
1992 – Vitamin Değil Şifa Niyetine
1993 – İşte Yeniden
1994 – Ebabil Bir Kuştur
1995 – Sayenizde
1996 – Tam 14 Saat Oldu
1999 – Manset
2003 – Laila Orient
2008 – Lounge
2008 – Club
2008 – Ozan'ın Güncesi

04-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler