Kızılcık Şerbeti’nin 23. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı

Kızılcık Şerbeti’nin 23. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı
Beş bölüm yayın durdurma cezası alan ve sektörde ve seyirci cephesinde büyük tepki alan Kızılcık Şerbeti cezası mahkeme tarafından durduruldu.

Dizi sektöründe son zamanların en çok tartışılan projelerinden olan ve Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık şerbeti sektörde çok az görülen bir birlikteliği yaşattı. RTÜK tarafından beş bölüm yayın durdurma cezası ve 1,5 Milyon TL para cezası alan program sektörde yer alan tüm paydaşları bir araya getirerek bu karara karşı birleştirdi. RTÜK tarafından alınan kararın mahkeme tarafından da onanmasıyla yürürlüğe giren karar tüm sektör ce seyirci tarafından eleştirildi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanması beklenen 23. Bölümü yayından çekilirken Show Tv bir üst mahkemeye başvurdu. Cuma gününden önce alınması beklenen karar sonunda alındı ve seyircinin heyecanla takip ettiği Kızılcık şerbeti dizisinin yayın durdurma cezası kaldırıldı.

23. Bölüm Cuma Günü yayında

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Gold Film imzalı Kızılcık şerbeti sektörün ve seyircinin son zamanlarda en çok konuştuğu dizilerden biri oldu. Reytinglerde son haftalarda ciddi bir atağa geçen ve ilk sıraya kadar yükselen dizinin bir sahnesinde kadına şiddet görüntülerinin olduğu gerekçesiyle alınan 5 bölüm yayın durdurma cezası Show Tv’nin itirazı üzerine Ankara Bölge İdare Mahkemesi tarafından yeniden değerlendirildi. Beş bölüm yayın durdurma cezası mahkeme tarafından bozuldu. Geçtiğimiz hafta son anda yayından çekilen dizinin merakla beklenen 23. Bölümünün ise bu kararın ardından 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacağı duyuruldu. Magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde yayınlanan haber seyirci ve sektör tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

23. Bölüm Merakla bekleniyor

Geçtiğimiz hafta tam yayınlanacağı sırada Show Tv yönetimine iletilen mahkeme kararıyla son anda yayından çekilen Kızılcık Şerbeti’nin yayınlanamayan 23. Bölümü bu hafta yayınlanıyor. Büyük merak oluşturan dizinin 23. Bölümünün ön izlemesi de yayınlandı. Büyük bir heyecan ve gerilimin yaşandığı dizinin 23. Bölümü şimdiden büyük bir kitleyi kendine çekmiş durumda. Seyircinin heyecanla beklediği dizinin yayınlanacak bölümünün ardından tatil edilen setin yeniden toplanacağı ve çekimlere kalındığı yerden devam edileceği öğrenildi. Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık şerbeti her Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar