Kenan İmirzalıoğlu Setlere Dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu Setlere Dönüyor
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal uzun bir aradan sonra setlere dönme kararı aldı. Müjdeyi ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu verdi.

Uzun zamandır dizi setlerinden uzak kalan ve kendilerine gelen projeleri kabul etmeyen Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal’dan sevenlerine müjdeli haber geldi. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin ilk çocukları olan Lalin 2020 yılında dünyaya gelmiş ve çift bebekleriyle birlikte olmak için setlere ara ermişti. Daha sonra geçtiğimiz yıl mayıs ayında ikinci çocukları Leyla’yı kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti bir kez daha setlere dönmeyi ertelemişlerdi. Şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunuculuğunu yapan ve zaman zaman adı değişik projelerle anılan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz gün Etiler’de gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Setlere ne zaman döneceği merak konusu olan oyuncu ve eşi için müjdeli haber Kenan İmirzalıoğlu tarafından duyuruldu.

Setlere Dönüyorlar

Dizi ve film setlerinden uzun bir süredir uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti ikinci çocuklarının hemen hemen bir yaşına basmasıyla birlikte yeniden setlere dönme hazırlığına başladılar. Geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Etiler’de gazetecilerle sohbet etti. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Kenan İmirzalıoğlu “bayram güzel geçti. Lalin’i bir yerlere götürdük ve onu eğlendirdik. Bu bayram büyüklerimizle değil küçüklerimizle ilgilendik. Lalin’in bayram hediyesi doğa ve yağmurda yürüyüş yapmak oldu” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu setlere dönüp dönmeyecekleri ile ilgili bir soruya ise “içinde yer almayı düşündüğüm ve olgunlaşan bazı işler var. Yaz aylarından sonra değerlendireceğim. Sinem de setleri çok özledi. Canlar, ailecek ekranlara yaklaşacağız yakında” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca deprem bölgesi ile ilgili olarak da üzüntülerini dile getirdi ve elinden geleni yapmaya çalıştığını belirtti.

Dünya Standartlarına yetişemiyoruz

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gazetecilerle yaptığı sohbette dijital platformlarda yayınlanan projelerden de bahsetti. Kenan İmirzalıoğlu dünya standartlarına yetişemiyoruz eleştirisi için “aslında kısmen haklılar. Arkadaşlarımız güzel işler yapıyor ama oyunculara sağlanan imkan ve alanla ilgili de olabilir bu durum. Ben bir içine gireyim ne olduğunu anlayacağız” ifadelerini kullandı. Atv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin severek ve heyecanla takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu yapan ünlü ismin hangi projeyle ve ne zaman ekranlara döneceği ise merak konusu oldu.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar