Kocaman Ailem dizisi kötü başlangıç yaptı

Kocaman Ailem dizisi kötü başlangıç yaptı
Atv'nin yeni dizisi Kocaman Ailem ilk bölümüyle ne kadar reyting aldı? Kocaman Ailem dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Dizinin konusu nedir? Tüm ayrıntılar;

Atv ekranlarında yayın hayatına başlayan aile dizisi Kocaman Ailem dün ilk bölümüyle ekranlara geldi. Daha önce yayınlanan tanıtım videolarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan dizi dün yayınlanan birinci bölümüyle reyting listelerine hangi sıradan giriş yaptı? Başrollerini Levent Ülgen ve Emre Karayel gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Kocaman Ailem dizisi, Atv'nin yayından kaldırılan perşembe dizisi Kanatsız Kuşlar'ı ilk bölümüyle geçebildi mi?

Geçen hafta final bölümüyle ekranlara gelen Kanatsız Kuşlar dizisi son bölümüyle TOTAL'de 3.26 rating, 8.57 share oranıyla 10. sırada, AB'de 1.57 rating 3.93 share oranıyla 30. sırada yer almıştı.

KOCAMAN AİLEM 1. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dün ilk bölümüyle ekranlara gelen Kocaman Ailem dizisi ise 31 Mayıs reytinglerine TOTAL'de 15'nci sıradan, AB'de ise 10'ncu sıradan giriş yaptı. İlk bölüm için oranlar pek iç açıcı görülmese de dizinin tanıtımının ve ilk bölüm tekrarlarının doğru zamanda doğru kitlelere ulaştırılması sonucunda dizi reyting listelerinde ciddi bir yükseliş gösterilebilir. Ayrıca Kocaman Ailem dizisinin yaz sezonu dizisi olduğunu da unutmamak lazım. Avlu, Bizim Hikaye gibi dizilerin sezon finalinin ardından Kocaman Ailem dizisinin reyting listelerinde ilk 10'da kalabilmesi yaz sezonunu ferah geçirebileceğinin göstergesidir.

KOCAMAN AİLEM KONUSU VE OYUNCULARI

Büyük bir pastırma ve sucus fabrikasının sahibi olan iş adamı Hulusi bir kaza sonrasında ölüm gerçeğiyle yüzleşir ve başına gelenlerden sonra vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte hayatına giren ve sorunlu ayrılıklar yaşadığı üç kadını bulması için yanında çalışan Demir'den yardım ister. Demir üç kadını bulur ancak helallik istemek için bir araya getirdiği üç kadından da üç çocuğu olduğunu öğrenen Hulisi hayatının şokunu yaşar.

Dizide Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Özge Özder, Zuhal Yalçın, Cihan Kurtaran, Özlem Türkad, Berkay Tulumbacı, Necmi Yapıcı, Zeynep Gülmez, Gülçin Hatıhan, Çağrı Çıtanak, Buse Arslan Akdeniz ve Erman Okay gibi oyuncuların yer alıyor.

01-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar