Yasak Elma dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Yasak Elma dizisi yeni sezonda devam edecek mi?
Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisi takipçileri dizinin akıbetini merak ediyor. Yasak Elma yeni sezonda devam edecek mi? Yoksa final mi yapacak işte ayrıntılar;

Başrollerini Onur Tuna, Şevval Sam ve Sevda Erginci gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Yasak Elma dizisi ilk bölümünden itibarek izleyiciden olumlu not almayı başardı. Yayınlandığı her hafta aldığı yüksek reytingler doğrultusunda yeni sezonda olmayı hak eden diziler arasına adını yazdıran dizi final mi yapacak? Yasak Elma yeni sezonda yayınlanacak mı? İşte ayrıntılar;

YASAK ELMA DEVAM EDECEK Mİ?

Yaz sezonunun başlamasıyla çoğu dizi sezon finali yaparak kısa bir süre ekranlardan uzaklaşırken, bir çoğu da final yaparak ekran macerasını bitiriyor. Peki Yasak Elma'nın akıbeti ne olacak? İzleyiciler tarafından son günlerde en çok sorulan sorulardan biri de Yasak Elma dizisinin gelecek sezon devam edip etmeyeceği.

En son Bir Mucize Olsun dizisini üçüncü bölümüyle yayından kaldıran Fox TV verdiği agrasif kararlarla izleyilerin tepkisini çekmişti. Aynı sonun yaşanmasından korkan Yasak Elma takipçilerini sevindiren haber geldi. Reyting listelerinde de üst sıralarda olmayı başaran dizi gelecek sezon aynı gününde aynı saatinde Fox ekranlarında olacak.

YASAK ELMA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

En son 11. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 12. bölümüyle final yapacağı öğrenildi. Yaz sezonu boyunca ekranlardan uzak olacak dizi Eylül veya Ekim aylarının başında yayınlanmaya başlayacak. Diziler hakkında gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com'u takip etmeyi unutmayın.

• FOX TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

02-06-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler