Koronavirüse yakalanan Bahar Şahin hastanelik oldu

Koronavirüse yakalanan Bahar Şahin hastanelik oldu
Güzel oyuncu Bahar Şahin sağlık problemleri yaşıyor. Koronavirüse yakalanan Bahar Şahin şimdi de hastaneye kaldırıldı. Bahar Şahin'in son durumu ne? Detaylar haberimizde…

Ekranların sevilen isimlerinden olan Bahar Şahin bir süredir sağlık problemleri yaşıyor. Bahar Şahin Kasım ayı sonunda koronavirüse yakalanmıştı. Koronavirüsü atlatan Bahar Şahin'den üzücü bir haber daha geldi. Şahin dün gece rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Karın ağrısı şikayetiyle hastanaye kaldırılan Bahar Şahin'in yumurtalıklarından kaynaklı bir rahatsızlığı olduğu tespit edildi. Güzel oyuncu Bahar Şahin'in küçük bir operasyon geçirebileceği de öğrenilenler arasında.

Bahar Şahin neden hastaneye kaldırıldı?

Bahar Şahin yeni dizi İyi Aile Babası kadrosunda yer alıyordu. Koronavirüse yakalanınca bir süre setlerden uzak durma kararı alan Şahin Kanal D'de yayınlanmaya başlanan İyi Aile Babası dizisinden de ayrılmıştı. Bahar Şahin yine sağlık sorunlarıyla gündemde. Sosyal medya hesabından hastane yatağından fotoğraf paylaşan Bahar Şahin'in iyi olduğu görülüyor. Yapılan tetkikler ve testler sonrası yumartalıklarında sorun saptanan Bahar Şahin hastaneden taburcu edildi. Kendisine refakat eden arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşan Bahar Şahin'in önümüzdeki günlerde bir operasyon geçireceği belirtildi. Karın ağrısı sebebiyle hastaneye giden Bahar Şahin şimdilik taburcu edildi.

Bahar Şahin setlere neden ara verdi?

Ünlü oyuncu Bahar Şahin koronavirüs salgını sebebiyle setlerden ve dolayısıyla ekranlardan bir süre uzak kalma kararı almıştı. Bahar Şahin koronavirüs testinin pozitif çıktığını da sosyal medyadan "bir sen eksiktin gerçekten" notuyla paylaşmıştı. 23 yaşındaki güzel oyuncu bir süre ayrılık yaşadığı sevgilisi Cenan Adıgüzel'le de yeniden birlikte olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Bahar Şahin kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Bahar Şahin, 4 Mayıs 1997'de Ankara'da doğdu. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Bahar Şahin, en son yeni projelerden biri olan ve adı sonradan Babam Çok Değişti olarak değiştirilen İyi Aile Babası kadrosunda yer almıştı. Koronavirüs salgını sebebiyle bu projeden çekilen Bahar Şahin daha önce Yol Arkadaşım, Lise Devriyesi, Zalim İstanbul gibi dizi ve film projelerinde yer aldı.  

09-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar