KRT el mi değiştiriyor?

KRT el mi değiştiriyor?
Ankarada medyaradar.com ve Biamedia reklam ajansının da sahibi olan Denizhan Erkoç ile bir araya gelen KRT TV yöneticileri arasında bir toplantı gerçekleşti.

KRT TV ne zaman kuruldu? KRT Tv sahibi kimdir? KRT hangi konsept üzerine kuruldu? KRT de yayınlanan programlar hangisi? KRT yöneticileri ile Denizhan Erkoç’un bir dahaki görüşmeleri ne zaman? KRT’nin önceki ismi nedir?KRT kime yakın olarak biliniyor? KRT ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

KRT el mi değiştiriyor?

1 Eylül 2014 tarihinde Ahmet Kopuz tarafından kurulan KRT’nin satışı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Meltem ve Mehtap TV’den sonra üçüncü kültür kanalı olarak kurulan kanalın genel yayın yönetmeni koltuğunda Fikret Bulut oturuyor. İlk ismi Karadeniz TV olan KRT’de satış görüşmeleri başladı.

KRT TV ile Denizhan Erkoç görüşmesi olumlu geçti

Muhalefete yakınlığı ile bilinen KRT’nin satış işlemlerinin başlamasının zamanlaması manidar bulundu. Çünkü yine muhalefete yakınlığı ile bilinen Halk TV ile CHP arasındaki sözleşme önceki hafta ani bir kararla sona erdi.  Dün Ankarada medyaradar.com ve Biamedia reklam ajansının da sahibi olan Denizhan Erkoç ile bir araya gelen KRT TV yöneticileri arasında bir toplantı gerçekleşti. Olumlu bir havada geçen toplantı sonucunda iki tarafta satış işlemlerinin bir an önce gerçekleşmesi için görüş bildirdiler. Bu çerçevede taraflar iki hafta sonra tekrar bir araya gelmek için karar verdiler.

KRT’nin çizgisi bundan sonra nasıl olacak?

KRT’nin el değiştirip değişmeyeceği ve el değiştirirse bunun nasıl sonuçlar doğuracağı şimdiden merak konusu oldu. Ayrıca şimdiye kadar kültür yayınları yapacağı parolası ie yola çıkan KRT’nin daha sonra yavaş yavaş haber televizyonculuğuna kayması devam edecek miyoksa yeni bir yörünge mi takip edilecek? Medya dünyasında yaşanan hareketlilik bunlarla mı sınırı kalacak yoksa bunlar daha başlangıç mı?

KRT tarafından yayınlanan bazı programlar

Akif Beki ve Yavuz Oğhan ile Sen Ne Dersin?, Yavuz Oğhan İle Bi' de Bunu İzle, Senin Paran, Remziye Demirkol ile Gündem Özel, Çiğdem Akdemir ile Söz Meclisi, Elif Doğan Şentürk ile Ankara Saati, Bengü Şap Babaker ile Olağan İşler, Seçil Özer ile Başka Bir Gün, Saygı Öztürk ile Sisler Bulvarı, Savaş Kerimoğlu ile KRT Ana Haber, Semra Topçu ile Haftanın Panaroması, Zafer Arapkirli ile MEDYAterapi, Hilal Solmaz ile Şehir Işıkları, Oğuz Demir ile Sana Faydası Ne?, İhsan Eliaçık ile Bana Dinden Bahset

25-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler