Kuaförüm Sensin 5 Temmuz Cuma Kim Elendi? Kim Kazandı? Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 5 Temmuz Cuma Kim Elendi? Kim Kazandı? Kim Birinci Oldu?
Show Tv'nin başarılı programı Kuaförüm Sensin hız kesmiyor. Programın 1-5 Temmuz haftasının birincisi kim oldu? Programa hangi takım veda etti? Hepsi haberimizde!

Show Tv’nin seyirciyi ekranlara bağlayan ve her bölümünde kimin kazanacağının merakla beklendiği yarışma programı Kuaförüm Sensin tüm hızıyla devam ediyor. Seyirci tarafından oldukça beğenilen ve ilgiyle takip ettiği program en doğru saçı, en doğru makyajı yapma formatı üzerine kurulu. Programda bir kuaför ve bir makyözden oluşan takımların yarıştığı eğlenceli programda takımlar arasındaki rekabet ve kazanma hırsı dikkat çekiyor. Kendine güvenen ve en iyi makyajı, en iyi saçı ben yaparım diyenlerin buluştuğu yarışma programı hafta içi her gün saat 13.00’da ekranlara geliyor. Her günün ve her haftanın kazananının ve eleneninin belirlendiği yarışmanın 5 Temmuz Cuma günü talihlileri ve üzüleni belli oldu. Kuaförüm Sensin’deki 5 Temmuz sonuçlarını Canlıtv takipçileri için derledik.

Kuaförüm Sensin 5 Temmuz Sonuçları!

Show Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve Gözde Kansu’nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin Programında Sebile Ölmez ve Adnan Serter jüri koltuğunda oturmakta. 1 Temmuz ile 5 Temmuz arası yarışmacılarının yarıştığı hafta da kimin kazanacağı ve kimin eleneceği merakla beklenirken yarışmacılar ve takımlar arasındaki rekabette inanılmaz sert geçmeye başladı. Her hafta bir takımın kazandığı ve bir takımın elendiği yarışmanın kazananı her hafta 10 bin TL’lik ödülün de sahibi oluyor.

Kuaförüm Sensin 1 – 5 Temmuz Haftası Neler Oldu?

Show Tv’nin çekişmeli ve başarılı programı Kuaförüm Sensinde 1Temmuz Pazartesi gününün konsepti nişan saçı ve makyajı olarak belirlendi ve bu günün kazananı 15 puanla Hayat ve Özlem oldu. 2 Temmuz Salı gününün konsepti ise kına saçı ve makyajı olarak belirlendi ve bu günün kazananı da 15 puanla yine hayat ve Özlem oldu. 3 Temmuz Çarşamba gününün konseptinin gelin saçı olduğu program da günün kazananı ise 18 puanla Mustafa ve Tunahan oldu. 4 Temmuz Perşembe gününde ise 16 puanla Özlem ve Hayat birinci olurken haftanın son gününde programa veda eden takım 41 puanla Uğur ve Dilek, kazanan takım ise 71 puanla Özlem ve Hayat oldu ve 10 bin TL’lik ödülün sahibi oldular. Haftanın ikincisi ise Mustafa ve Tunahan oldu.

05-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar