Kuaförüm Sensin programına nasıl başvuru yapılır? Büyük ödül ne?

Kuaförüm Sensin programına nasıl başvuru yapılır? Büyük ödül ne?
Özge Borak'ın sunumuyla Show TV'de başlayan Kuaförüm Sensin programına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları nedir? Büyük Ödül ne? İşte detaylar...

Son zamanların trendleri arasında yer alan 'yemek programları'nın ardından bambaşka bir formatla Show TV ekranlarında kuaförler ve makyözlerin yarışacağı 'Kuaförüm Sensin' yarışması çok yakında başlıyor. Peki, en doğru saç ve en doğru makyajı yapabilen kuaför ve makyözlerin arandığı "Kuaförüm Sensin programı ne zaman başlıyor? Yarışmaya katılmak için hangi şartları yerine getirmek gerekiyor? Nasıl başvuru yapılır? Büyük ödül ne?" gibi çok merak edilen soruların yanıtlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Kuaförüm Sensin ne zaman başlıyor?

Başarılı oyuncu Özge Borak'ın sunumuyla Show TV ekranlarında yayınlanacak Kuaförüm Sensin programında her hafta ikişerli 4 grup mücadele edecek. Haftanın sonunda büyük ödül sahibini bulurken, diğer hafta yarışma yeni yarışmacılarla devam edecek. Programın yayın tarihi hakkında henüz yapım şirketi ve yayıncı kuruluştan bir açıklama yapılmadı. Programın yayın tarihi belli olduğunda sizleri bu sayfa üzerinden bilgilendireceğiz.

Kuaförüm Sensin başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılır?

Makasınıza ve fırçanıza güveniyorum, yarışmaya katılır, en güzel saç modelini ve makyajı ben yaparım, büyük ödülün sahibi ben olurum diyor, yarışmaya nasıl katılabileceğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz!

  • Programa başvuru sadece yayıncı kuruluşun internet sitesinden yapılabiliyor. Başvuru formuna ulaşabilmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

https://www.showtv.com.tr/basvuru/kuaforum-sensin

Başvuru sayfasında 27 maddeden oluşan özel sorular yer alıyor.

  • Başvurunuzun değerlendirilmesi ve yarışmaya katılma şansınızın artması için, "Neden kuaför/makyöz olmayı seçtiniz?", "Yarışmaya katılma amacınız nedir?", " Bazı Kuaförler müşteriden çok kendi isteklerini yaparlar siz müşteriyi mi dinlersiniz yoksa kendi doğrunuzu mu uygularsınız?", "Mesleğinizi bir cümle ile anlatmanız istense ne söylersiniz?", "Kendinizi yeterince başarılı bulmadığınız saç/makyaj stilleri var mı?" gibi özel sorulara samimi cevaplarlar vermenizi öneriyoruz.

Kuaförüm Sensin Başvuru Formu

Kuaförüm Sensin büyük ödül ne?

Yarışma hakkında en çok merak edilenlerden biri de büyük ödül. Büyük ödül hakkında da yapım şirketi ve yayıncı kuruluşun internet sitesinden resmi bir açıklama yapılmadı.

Büyük ödülün yarışmanın ilk bölümünde açıklanacağı düşünülüyor.

Kuaförüm Sensin programı hakkında yeni gelişmeleri bu sayfa üzerinden sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!

09-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar