Kuaförüm Sensin sunucusu neden değişti?

Kuaförüm Sensin sunucusu neden değişti?
Kuaförüm Sensin programının sunucusu değişti. Bundan böyle programı Özge Borak değil Gözde Kansu sunacak. Peki ama neden?

1 Nisan 2019 tarihi itibariyle Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin'in sunucusu değişti. Programı Özge Borak'ın yerine Gözde Kansu sunmaya başladı. Özge Borak neden programdan ayrıldı? Tüm bu soruların cevabı haberin devamında yer alıyor.

Özge Borak gitti yerine Gözde Kansu getirildi

Kuaförüm Sensin, hafta içi her gün 10:00 ile 12:00 saatleri arasında 45 bölüm boyunca ekrana geldi. Reyting oranlarına baktığımızda programın 0.4 ile 0.8 arasında gidiğ geldiğini görüyoruz. Bu da programın en fazla 80. basamağa kadar çıkabildiğ anlamına geliyor. Bu durum yapımcı ve aynı zamanda yayıncı Show TV'nin hoşuna gitmemiş olacak ki bazı köklü değişikliklere gitme kararı aldılar. Değişikliğe sunucuyu yenilemekle başladılar.Şimdiye dek Özge Borak sunuculuk yapmaktaydı. Onun gönderilmesinin ardındandan sunuculuğa Gözde Kansu getirildi. 

Kuaförüm sensin programının sunucusu neden değişti?

Sunucu değişmesine neden olan şey neydi peki? Tabi ki reyting oranlarıydı. Program, diğer rakip gündüz kuşağı programlarının arkasında kaldı. Doğal olarak kanal da bazı yeniliklerle izleyici kazanmanın hesaplarını yapmaya başladı. Buna da sunucuyu değiştirmekle başladılar. Anlaşılan o ki yeni bir tarzdaki kadının programa daha fazla reyting kazandıracağını düşünmekteydiler. Özge Borak ile yollarını ayırarak rotayı Gözde Kansu'ya kırdılar. Gözde Kansu'da kendisine önerilen sunuculuk teklifini kabul etti. Gözde Kansu sunuculuğundaki Kuaförüm Sensin, 10 Haziran tarihinden itibaren saat 13:00'da yayınlanacak.

Gözde Kansu'nun rol aldığı tüm diziler

Gözde Kansu'da Özge Borak gibi oyunculuk yapıyor. Son olarak da ATV ekranlarının gözde dizisi Sen Anlat Karadeniz'de rol almaktaydı. Onun rol aldığı tüm dizilere yakından bakalım. Gözde Kansu oyunculuk kariyerinde Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Üzgünüm Leyla, En Son Babalar Duyar, Yeter Anne, Kurşun Yarası, Canım Benim, Kısmet, Haylaz Babam, Cemile, Dudaktan Kalbe, Bahar Dalları, Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara'nın Dikmeni, Medcezir, İçerde ve Sen Anlat Karadeniz dizilerinde rol aldı.

Gözde Kansu'nun rol aldığı tüm filmler

Gözde Kansu'nun rol aldığı dizilere bakmışken rol aldığı filmlere de bakmamak olmaz, Abuzer Kadayıf, Mürüvvetsiz Mürüvvet, Issız Adam, Aşk Üçgeni, Neşeli Hayat, Kutsal Bir Gün, Geçmiş

05-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar