Kuaförüm Sensin Yeni Sunucusu Gözde Kansu Kimdir?

Kuaförüm Sensin Yeni Sunucusu Gözde Kansu Kimdir?
Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni sunucusu Gözde Kansu kimdir? Özge Borak, Kuaförüm Sensin'den neden ayrıldı? İşte detaylar..

Show Tv ekranlarının renkli yarışması Kuaförüm Sensin, geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. Kuaförüm Sensin'in sunucusu Özge Borak ani bir şekilde yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Özge Borak'ın ayrılığının ardından yerine başarılı oyuncu Gözde Kansu geldi. Peki Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu Gözde Kansu kimdir? Gözde Kansu hakkında detaylar..

Hafta içi her sabah saat 10.00'da ekranlara gelen Kuaförüm Sensin yarışması geçtiğimiz günlerde flaş bir değişiklik yaşadı. Yeni formatı ile ekranlara gelmeye hazırlanan yarışmanın sunucusu Özge Borak'ın vedası izleyenler arasında büyük tepki topladı. Sadece sunucu değişikliği ile kalmayan yarışma format ve jüri üyesi değişikliği kararı da aldı. Sabah 10.00'da ekranlara gelen yarışma yeni formatında 13.00'da izleyicisi ile buluşacak. Peki Özge Borak'ın yerine gelecek olan başarılı ve güzel oyuncu Gözde Kansu'yu nereden tanıyoruz? Gözde Kansu kimdir? Gözde Kansu, Kuaförüm Sensin'in yeni sunucusu mu oldu? 

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. Daha anaokulu çağındayken baleye başlamıştır. Okul hayatı boyunca balenin yanı sıra tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünü bitirdikten hemen sonra “Oyuncu Dükkanı” adlı kast ajansına kayıt oldu. Sesi ile büyüleyen güzel şarkıcı Sıla Gençoğlu  ile de çocukluk arkadaşıdır. “Haylaz Babam”, “Yeter Anne”, “Kurşun Yarası”, “Canım Annem”, “Cemile” ve “Mürüvvetsiz Mürüvvet” adlı dizilerinde yer alan Gözde Kansu, Issız adam filmi ile de gündeme bombe gibi düştü. 

Gözde Kansu Film ve dizileri :
2011 – Al Yazmalim (Tv dizisi)
2010 – Hanımın Çiftliği (TV dizisi)
2009 – Bahar Dalları (TV dizisi)
2009 – Neşeli Hayat
2007 – Dudaktan Kalbe
2008 – Issız Adam
2006 – Cemile (TV dizisi)
2005 – Haylaz Babam (TV dizisi)
2005 – Kısmet (dizi) (TV dizisi)
2004 – Canım Benim (TV dizisi)
2004 – Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi)
2002 – Yeter Anne (TV dizisi)
2000 – Üzgünüm Leyla (TV dizisi)
2000 – Abuzer Kadayıf (film)
1999 – Ayrılsak da Beraberiz

07-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler