Kuaförüm Sensin’in Yeni Yarışmacıları Sıla ve Mira Kimdir?

Kuaförüm Sensin’in Yeni Yarışmacıları Sıla ve Mira Kimdir?
Show Tv'nin başarılı programı Kuaförüm Sensin'in yeni yarışmacıları belli oldu. Yarışmaya büyük iddialarla gelen Kuaför Sıla Coşar ve Makyöz Mira Akkurt kimdir? İşte cevabı!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma programı Kuaförüm Sensin her geçen hafta daha fazla seyirciyi Show Tv ekranlarına çekmeyi başarıyor. En iyi kuaför ve en iyi makyaj uzmanını bulmak için dört ekibin birbiriyle kıyasıya yarıştığı ve birbirlerinin yaptığı saç ve makyajı acımazsıca eleştirdiği yarışma da her hafta Cuma günü bir ekip yarışmaya veda ederken bir ekipte haftanın büyük ödülü olan 10 bin liranın sahibi oluyor. Geçtiğimiz hafta Hayat ve Özlem’in birinci gelerek 10 bin liralık ödülün sahibi olmalarının ardından bu hafta neler olacağı merak edilmeye başlandı. Tabi en çok merak edilen ise geçtiğimiz hafta büyük iddialarla yarışmaya katılan Mustafa ve Yıldız çiftinin dramatik bir şekilde bir hafta bile geçmeden yarışmadan elenmelerinin ardından yerlerine hangi takımın geleceğiydi. Ve sonunda merakla beklenen yeni takım yarışmaya dahil oldu. Bizde canlıtv olarak Kuaförüm Sensin’e dahil olan Sıla ve Mira ikilisinin kim olduğunu araştırdık.

Kuaförüm Sensin Yeni Yarışmacıları Sıla ve Mira Kimdir?

Geçtiğimiz hafta elenen Mustafa ve Yıldız çiftinin yerine Kuaförüm Sensin’e dahil olan Sıla ve Mira kimdir sorusunun cevabını vermeden önce Kuaförüm Sensin’deki kural değişikliğinden bahsedelim. Yarışmada dengesiz ve haksız puanlamayı önlemek için yarışmaya yeni bir kural getirildi. Bu kural değişikliğinin rekabeti daha da arttırmak ve haksız puanlamanın önüne geçmek için yapıldığı açıklandı. Şimdi gelelim konumuza. Kuaförüm Sensin’in yeni yarışmacıları Sıla ve Mira kimdir?

Sıla Coşar: Yarışmaya bu hafta dahil olan kuaför Sıla Coşar 15 yıldır kadın kuaförlüğü yaptığını söylüyor. Sıla Coşar kendisinden daha iyi bir kuaför olmadığını iddia ederek kazanmanın kaderinde olduğunu, kaybetmenin ise lügatinde yer almadığını belirtiyor. Sıla Coşar yarışmaya kadınların gücünü ve kararlılığını sembolize etmeye geldiğini söylüyor.

Mira Akkurt: Kuaförüm Sensin’e Sıla Coşar’la birlikte katılan Mira Akkurt 24 yaşında. 10 yıldır makyözlük yapan Akkurt, hem genç hem de güzel olduğunu belirtirken makyajı ile rakiplerini üzeceğini dile getiriyor. Mira Akkurt’un idolünü ise ilginç bir şekilde rakip masadaki Özlem Kurt oluşturuyor.

Kuaförüm Sensin’in Modelleri Kim?

Kuaförüm Sensin’de kuaför ve makyözlere modellik edecek isimler ise şunlar. Hayat ve Özlem’in modeli Ecem Sezgin, Mustafa ve Tunahan’ın modeli Ezgi Çayırermez, Öncü ve Özlem’in modeli Cemre Kader alınca, son olarak yarışmaya bu hafta katılan Sıla ve Mira’nın modeli ise Hacer Emre oldu.

06-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar