Kurşun Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Kurşun Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Fox Tv ekranlarında bir dönem dizisi ekranlara geliyor. Sektöre adı gibi girmesi planlanan Kurşun dizisinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor.

Türk televizyonlarında dönem dizileri sık rastlanan bir olgu değil. Belki de bu algıyı değiştirmek için Fox Tv ekranlarında bir dönem dizisi ekranlara geliyor. Sektöre adı gibi girmesi planlanan Kurşun dizisinin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Şimdi detaylar

Kurşun Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Türkiye 1970’li yılları epey fırtınalı atlattı. Aradan geçen yarım asra rağmen hala etkileri süren 70’li yılların unutulmaz karakteri Orhan, o günkü adıyla Marlon Kemal’i ve mücadelesini Fox Tv ekranlarında izleme şansı bulacağız. Adını bir döneme altın harflerle yazdıran savcı Kemal ya da bilinen adıyla Marlon Kemal’in can yakıcı hayat hikayesini ve ölümsüz aşkını bulacağız bu dizide. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek izleyici karşısına çıkacak Kurşun dizisi Cumhuriyet Savcısının ölümsüz aşkı Leyla ile mücadelesine ve ülkenin fırtınalı bir zaman dilimine ışık tutacak.

Engin Altan Düzyatan (Savcı Orhan Kurşun)

Engin Altan Düzyatan. O bir fenomen. Türkiye’nin tartışmasız en popüler erkek başrol oyuncusu. Dile kolay Dünya’nın 20’den fazla ülkesinde milyarlarca insan tarafından tutkuyla takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Gazi ile adını herkese ezberleten nadir oyunculardan.

1979 İzmir Karşıyaka doğumlu Engin Altan Düzyatan aslında bir doğa fotoğrafçısı. 2014 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Neslişah Alkoçlar ile evlendi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölüm mezunu olan Engin Altan Düzyatan oyunculuk macerasına tam bir mektep olan Kenter Tiyatrosunda başladı. Bir zamanlar Beymen markasının modeli olarak çalışan oyuncu 2002 yılında oynadığı Koçum Benim dizisi ile keşfedildi. Daha sonra Romantik Komedi ve Anadolu Kartalları filmleri ile oyunculuğunu bir üste taşıyan Engin Altan 1 Milyon Canlı Para ve 3’te 3 gibi yarışma programlarında sunucu olarak yer aldı.

Engin Altan’ı Savcı rolünde göreceğimiz Kurşun dizisinde izlerken şaşırmanız doğal. Çünkü Savcı Orhan Kurşun gündüzleri suçlulara göz açtırmayan gözü pek bir Cumhuriyet Savcısı iken geceleri ise gece aleminin en büyük kabadayısıdır.

Kurşun Dizisi Leyla

Savcı Orhan’ın uğruna her şeyden vazgeçebileceği Leyla karakteri Kurşun dizisinin Başat kadın oyuncusu. Kurşun dizisinin kadın başrol oyuncusu Leyla karakteri için yapım firması Most Production henüz kararını vermiş değil. Yapım şirketi bu rol için az tanınan ama kaliteli bir kadın başrol oyuncusu arıyor. Son alınan duyumlara göre Kerem Deren’in senaryosunu yazacağı Kurşun dizisinin Eylül ayında ve çarşamba veya perşembe günü yayınlanması bekleniyor. Yeni sezonda FOX TV’de yayınlanacak olan Kurşun dizisi hakkında kesinleşen her bilgiyi canlıtv platformunda bulabilirsiniz.

18-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar