Kuruçeşme'de Serdar Ortaç ve Hande Yener Rüzgarı Esti

Kuruçeşme'de Serdar Ortaç ve Hande Yener Rüzgarı Esti
Pop müzik dünyasının en iyilerinden olan Serdar Ortaç ve Hande Yener Kuruçeşme’de performansları ile geceye damga vurdular.

Kuruçeşme Açıkhava’da konser veren ikili muhteşem performansları ile konuşuluyor. Birbirlerini övgüler yağdıran ünlü Pop yıldızlarının enerjileri herkesi esir aldı. Daha önce birlikle çıkardıkları ‘’İki deli’’ şarkısındaki gibi iki deli bir araya gelmemeliydi dedirttiler.. Hayranlarının takdirini ve beğenisi topladılar. Serdar Ortaç ve Hande Yener’in sahne aldığı konser,  Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğun da Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleşti.

48 yaşındaki Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener ilk olarak sahneye çıkan isim oldu. Her zaman farklılığı ile yeniliklere imza atan Hande Yener bu kez de şaşırtmadı. Her anı dolu dolu sahne gösterisi yapan ünlü popçunun sahne kostümünü Hakan Akkaya hazırladı.

İki Deli Bir Araya Gelmemeliydi  

Başarılı iki sanatçının hayranları eğlenmeye doyamadılar. Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Hande Yener ve Serdar Ortaç rüzgarı esti. Hande Yenerin ardından sahneye Serdar Ortaç eski parçası Mesafe ile hayranları ile buluştu. Eski ve yeni olmak üzere şuana kadar en sevilen parçalarını seslendiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç muhteşem performans sergiledi. İki Deli şarkısında sahneye yanına Hande Yeneri davet etti. Uzun zaman aradan sonra sahneyi birlikte paylaşan ikili için herkes ayakta alkışladı.  

Bebek Gibisin

Ünlü yıldızlar konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladılar. 51 Yaşındaki Serdar Ortaç pop müziğin kraliçesi Hande Yener’e  “Bebek gibisin. Hiç değişmiyorsun” diyerek iltifat etti.

Sen Kralsın

Ünlü güzel Hande Yener, Serdar Ortaç’ın iltifatlarını karşılıksız bırakmadı. Hande Yener “Sen kralsın, Dünyaca ünlü yıldızlar aynı sahnede buluşup büyük şovlara imza atıyorlar. Biz de şimdi aynı sahneyi paylaşıyoruz. İkili buluşmalardan ortaya çıkan bu büyük enerjiye bayılıyorum” diyerek sahneyi beraber paylaşmanın mutluluğunu açıkladı.

Pop müziğin kralı ve Kraliçesi olan, Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın Yıllar önce küskünlüğü herkesi çok üzmüştü. Serdar Ortaç’ın Hande Yener’in Romeo şarkısı ile dalga geçmesinden ötürü küslük yaşanmıştı. Hande Yener’in uzattığı zeytin dalını kabul eden Serdar Ortaç hayranlarını çok mutlu etmişti. Başarılı iki sanatçıyı aynı sahnede hala yan yana görmek tüm sevenlerini mutlu etti. Çok güzel bir geceye imza atan ikili herkesin takdirini toplamayı başardı.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar