Zamanın Ünlüleri Şuan Neler Yapıyor

Zamanın Ünlüleri Şuan Neler Yapıyor
Ekranlarda bir süre gördüğümüz ve daha sonra televizyon ve oyunculuk hayatlarına ara veren zamanın ünlüleri neler yapıyor.

Bazıları başrollere verdikleri destekler ile kimi yarışma programları ile meşhur oldu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlüler bakın hayatlarında neler değişmiş.  

Tolga Karel

Bir zamanların en gözde dizilerinden olan Yaprak Dökümü'nde Oğuz karakteri ile ekranlara gelen Tolga Karel Türkiye'den eşi ve çocuklarıyla ayrılarak ABD'de yerleşmişti. Tolga Karel 2016 yılında ABD’ye ilk gittiğinde sağlık turizmiyle ilgili şirket kurdu fakat çok sürmeden şirket iflas etmişti. Tolga Karel daha sonra lojistik şirketi kurdu. Amerika'da istediği hayatı süren Karayel, hayatın pahalılığından şikayet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 42 yaşındaki eski oyuncu Tolga Karel, "Amerika'da Covid-19 sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30'a varan enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar... Her şey..." diyerek sürecin zorluğuna değindi. 

Harika Avcı

Oyuncu ve şarkıcı Harika Avcı’da ortalarda görünmeyen ünlülerden. Harika Avcı bir dönemin en ünlü ve en zengin kadınları arasında gösterilirdi. Yeniden  sahnelere geri dönmeye hazırlanıyor. Zamanın ünlü isimlerinden Harika Avcı, sahneye dönebilmek için ameliyat masasına yattı. Harika Avcı'nın son halini gören herkes çok şaşırdı.

Uğur Pektaş,

2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra Arka Sokaklar dizisi ile kariyerinde patlama yaşadı. Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu ve rol arkadaşı olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. Murathan adında bir oğlu dünyaya gelen çiftin 2011 yılında boşanmıştır. Maneviyata yönelen ünlü iki isim kendi iç dünyalarına çekilme kararı alarak ekrana ara verdi.

Burak Alkaş

Show Tv ekranlarının komedi lise dizisi Pis Yedili'de orço karakteri ile herkesin beğenisi toplayan Burak Alkaş, televizyon ekranlarına uzun bir ara vermişti. Uzun aradan sonra Tozkoparan dizisinde rol aldı. 


Fırat Çöloğlu

Arka Sıradakiler dizisinden ibo karakterine hayat veren Fırat Çöloğlu ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Hakan Bilgin'in yönettiği 'Bir Yer Bir Nesne Bir Fiil' oyunu ile izleyiciyle buluşacak..

Mehtap Altunok

Show Tv’nin güçlü kadrosu ve senaryosu ile dönemin en sevilen dizilerinden olan Doktorlar da Julide karakteri ile tanıdığımız Mehtap Altunok ekranlardan uzaklaşan ünlülerden. Mehtap Altunok, ailesi ile  uzun zamandır televizyondan magazinden uzak bir hayat sürüyor.

Kaan Girgin

Zamanında en ünlü isimlerinden olan Kaan girgin en son 2012 yılında Lale devri dizisinde rol aldıktan sonra ekranlardan uzak hayat yaşamaya devam ediyor.

22-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar