Kuruluş Osman 25. Bölüm izle!

Kuruluş Osman 25. Bölüm izle!
Kuruluş Osman 25. Bölümde kirli oyunlar bir kez daha bozuluyor. Düğün toyuna kurulan tuzaktan Hazal Hatun sayesinde kurtulan Osman Bey şimdi kimlerle yüzleşecek?

Çarşamba akşamlarına damga vuran Atv dizisi Kuruluş Osman 25. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir hayranlarının kafasını karıştıran “Ertuğrul Gazi’yi kim oynayacak?” sorusu usta oyuncu Ediz Hun’la cevabını bulurken Osman Bey strateji gereği ittifak yaptığı düşmanlarıyla kozlarını nihayet paylaşıyor. Bütün taşların yerinden oynayarak dengelerin değiştiği Kuruluş Osman 25. Bölümde kirli oyunlar bir kez daha bozuluyor. Düğün toyuna kurulan tuzaktan Hazal Hatun sayesinde kurtulan Osman Bey şimdi kimlerle yüzleşecek? Obaya yeni katılan Hazal Hatun geçici mi daimi kalacak? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Kuruluş Osman 25. Bölüm izle!

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman’da heyecan hız kesmiyor. Obanın en mutlu gününde Sofia tarafından kurulan tuzaktan Hazal Hatun’un dikkati sayesinde kurtulan Osman Bey, gazaya tüm gücüyle devam etmektedir. Geyhatu’ya karşı mecburi ittifak yaptığı Balgay'ın, Kongar üzerinden kendisine kurduğu tuzakla karşıya kalan Osman Bey ve Alpleri, Balgay'a karşı harekete geçer.

Obaya gelişiyle kuması Zöhre Hatun’un tüm obanın ileri gelenleri zehirlemesine mani olan Hazal Hatun, obada dengeleri bir kez daha değiştiriyor. Gaza emri veren Osman Bey, Balgay'ın uç bölgesindeki hakimiyetini bitirmek için mücadele verirken Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine sessiz kalacak mı?

Ediz Hun Bombası!

TRT1 ekranlarında 5 yıl gibi uzun bir süre devam ettikten sonra yerini Kuruluş Osman’a bırakan Diriliş Ertuğrul dünyada hala ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Bu sezon devamı olarak başlayan Kuruluş Osman dizisinde uzun süre Ertuğrul Gazi’yi kimin oynayacağı konuşuluyordu. Neredeyse bir yıldır sürekli Engin Altan ismi ortaya atılsa da bir sürpriz yaşandı ve çoktandır hiçbir projede yer almayan 80 yaşındaki usta oyuncu Ediz Hun kadroya dahil edildi.

Obada dengeleri değiştiren kim olacak?

Atv dizisi olarak Çarşamba akşamları oynayan Kuruluş Osman’da 24 bölümdür yüzü gösterilmeyen Ertuğrul Gazi artık görünmeye başlayacak. Yerini oğlu Osman Gazi’ye devrettikten sonra Konya’da inzivaya çekilen Ertuğrul Gazi yanına gelen oğlu Osman Bey’e temellerini attığı kutlu devlet ve gaza yolunda nasihat edecek. Ancak obada dengeleri değiştiren Ertuğrul Gazi değil geçen hafta kadroya dâhil edilen Hazal Hatun olacak. Osman Beyi ve silah arkadaşlarını hem de yengesi Zöhre Hatun’ tarafından düğün toyundaki suikasttan kurtaran Hazal Hatun diziye çok güçlü bir karakter olarak katıldı ve bundan sonra karar mekanizmasında etkin bir yere sahip olacak. Kuruluş Osman 25. Yeni bölümüyle 10 Haziran Çarşamba saat 20:00’de ATV’de ekranlarında. Keyifli seyirler

10-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar