Ünlü fenomen hayatını kaybetti!

Ünlü fenomen hayatını kaybetti!
Sosyal medyanın tanıdık isimlerinden Caner Çalışır, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Haberi alan yakınları yıkıldı.

DJ ve sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, hayatını kaybetti. Sosyal medyanın tanıdık simalarından olan Çalışır'ın ölüm haberi pek çok kişi tarafından üzüntüyle karşılandı. 

Caner Çalışır hayatını kaybetti!

31 yaşındaki Caner Çalışır, dün sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Caner Çalışır'ın 2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Sosyal medyada yayınladığı videolar ve ünlü isimlerle kurduğu dostluklarla bilinen Caner Çalışır, son olarak Kanal D'de yayınlanan Benimle Söyle yarışmasında İrem Derici ile birlikte jüri üyeliği yapmıştı.

Caner Çalışır, pek çok ünlü isimle arkadaşlık etti. Kerimcan Durmaz ile olan dostlukları herkes tarafından biliniyordu. Ayrıca şimdilerde Survivor'da mücadele eden Cemal Can ile de oldukça yakın oldukları öğrenildi. Caner Çalışır'ın 3 gün önce bir arkadaşıyla yaptığı yazışmanın ekran görüntüsü vefat haberinin ardından ortaya çıktı. Kerimcan Durmaz'ı sildiğini dile getiren Caner Çalışır, yalnız kaldığını ifade etmiş. Ayrıca Cemal Can'ın, kendisi yalnız bırakmayacağını, onu çok özlediğini de söylemiş.

Sosyal medya fenomeninin cenazesi dün öğle saatlerine defnedildi. Pek çok ünlü ismin katıldığı cenazede Kerimcan Durmaz, hıçkırıklara boğularak ağladı.

Caner Çalışır'ın ünlü dostlarında baş sağlığı mesajları

Caner Çalışır'ın vefat etmesinin ardından Kerimcan Durmaz, Danla Bilic, Selin Ciğerci, Zeynep Bastık ve İrem Derici gibi isimler baş sağlığı mesajı yayınladı. 

Kerimcan Durmaz ve Caner Çalışır, geçmişte oldukça yakın ilişkileriyle sosyal medyada sık sık gündeme geliyordu. Ancak ikilinin son dönemde küs olduğu öğrenildi. Kerimcan Durmaz sosyal medya üzerinden duygusal bir mesaj yayınladı;

"Caner’im, dostum, bizi bugün bırakıp gitti. Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner’im daha birlikte yapacağımız çok şey vardı. O kadar güzel anılar biriktirdim ki seninle, keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi. Sen benim sevgimi, sırlarımı, en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek. Nurlar içinde uyu. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

Danla Bilic;

"Çok üzgünüm, hala inanamıyorum. Mekanı cennet olsun, gittiği yerde yine neşe saçsın."

Selin Ciğerci;

"Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum, mekanın cennet olsun arkadaşım."

Zeynep Bastık;

"Caner hala şoktayım, inanmak istemiyorum. Mekanın cennet olsun sen bir meleksin."

İrem Derici;

"Daha 1 hafta önce biz neler atlattık, vız gelir abla, dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner kalbim sızlıyor."

11-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler