Kuruluş Osman 8. Bölüm İzle!

Kuruluş Osman 8. Bölüm İzle!
Kuruluş Osman 8. Bölüm İzle; 29 Ocak Çarşamba 8. Bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman Dizisinin 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Ayşegül Günay, Alma Teziç gibi usta oyuncuların rol aldığı Kuruluş Osman8. Bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’da ATV’de ekranlara geliyor. Uzun bir hazırlık sürecinden sonra sezonun ortasında yayına giren ve bir anda Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen dizisi olmayı başaran Kuruluş Osman Dizisi’nde bu akşam birçok soruya cevap verilecek. Herkes aslına rücu etti, kurtlar kurtluğa, itler itliğe başlığıyla hazırlanan bölüm de Osman Bey düşmanlarının birçok tuzağını boşa çıkarmayı başarır. Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen dizisi Kuruluş Osman Dizisinin son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Atv ekranlarında yayınlanan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanmış olayların senaryolaştırıldığı Kuruluş Osman bu akşam 8. Bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz bölüm de yaşanan ve Kayı Obasını sarsan Ertuğrul Bey’in hastalandığı haberi üzerine Kayı obasını yönetme işi için muhalifler devreye girer. Kayı Obası’nın yönetim mührünü eline geçiren Dündar Bey ilk sorun olarak karşısında Osman Bey ve arkadaşlarının düştüğü tuzağı bulur.

Kuruluş Osman 8. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Dündar Bey Osman bey’in yakalandığı ve bazı arkadaşlarının şehit olduğu haberi karşısında ne yapacaktır. Şeyh Edebali Osman’ın yakalanmasını nasıl karşılamıştır. Bu soruların cevabının arandığı Kuruluş Osman 8. Bölümde Osman bey ve arkadaşları kendilerine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarmışlardır. Tuzağı kuran Yannis’in çabaları boşa çıkmıştır. Osman Bey kendisini kurtarmak için elinden geleni yapan ve bu uğurda kendi canını bile vermeye hazır olan Edebali’yi de kurtarır. Olaylar yoluna girdi derken Osman kararını verir ve yengesi Selcan’ı Şeyh Edebali’nin kızı Bala Hatun’u istemesi için görücü olarak gönderir. Ancak Osman’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Şeyh Edebali Kızı Bala Hatun’u Osman’a vermez. Osman bu durum karşısında ne yapacaktır? Osman’ı elinden kaçıran Yannis’in yeni planı nedir? Yeğeni Osman’a işkence yapanın Sofia olduğunu öğrenen Kayı Obası’nın yöneticisi Dündar Bey’in bu durum karşısında planı ne olacaktır? Bütün bunların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Kuruluş Osman’da.

Kuruluş Osman 8. Bölüm’ünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

29-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar