Türkan Hanım’ın Konağı dizisine iki bomba transfer birden!

Türkan Hanım’ın Konağı dizisine iki bomba transfer birden!
TRT 1 ekranlarının yeni günlük dizisi Türkan Hanım'ın Konağı için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Dizinin kadrosuna iki bomba isim daha dahil oldu.

Ekranlara gelmek için gün sayan TRT1 ekranlarının yeni dizisi Türkan Hanım'ın Konağı büyük bir heyecanla bekleniyor. Seksenler ve İncir Ağacı gibi günlük dizilerine bir dizi daha ekleyen TRT 1 diziyi ekranlara getirmek için gün sayıyor. Peki TRT 1 ekranlarının yeni günlük dizisi Türkan Hanım'ın Konağı ne zaman başlayacak? Türkan Hanım'ın Konağı kadrosunda hangi isimler var? Merakla beklenen dizinin kadrosuna iki yeni isim daha eklendi. İşte Türkan Hanım'ın Konağı dizisine dahil olan o iki oyuncu..

Türkan Hanım'ın Konağı'na iki yeni oyuncu

TRT 1'in yeni günlük dizisi Türkan Hanım'ın Konağı'nın geçtiğimiz günlerde çekimleri başladı. TRT 1 bu yıl ki sezonunda yayınladığı günlük dizileri İncir Ağacı ve Seksenler'e bir yenisini daha ekledi. TRT ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelmesi planlanan Türkan Hanım'ın Konağı dizisinin kadrosu henüz netleşmese de iki yeni oyuncunun kadroya dahil olduğu açıklandı. Bu isimlerden biri Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Sahipli gibi dizi ve filmlerde rol alan Funda Güray olurken, diğeri de Para Tuzağı, Aşık Kardeş ve Çok Güzel Hareketler 2 gibi projlerde başarılı bir performans sergileyen Nazlı Senem Ünal oldu. Ocak ayının başlarında çekimleri başlayan Türkan Hanım'ın Konağı dizisinin, Şubat ayında izleyicisinin karşısında olması bekleniyor.​ Dizinin netleşen oyuncu kadrosu ve yayın tarihi belli olunca siz değerli takipçilerimiz ile paylaşacağız. Şimdi gelin Türkan Hanım'ın Konağı dizisinin iki yeni oyuncusu Funda Güray ve Nazlı Senem Ünal'ı yakından tanıyalım..

Türkan Hanım'ın Konağı Funda Güray Kimdir?

Türkan Hanım'ın Konağı dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Funda Güray, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra  Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Küçük Kadınlar, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Ruhumun Aynası, Şimdi Onlar Düşünsün gibi dizilerle oyunculuk hayatına atıldı. Şimdi ise TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Türkan Hanım'ın Konağı'nda rol alacak.

Türkan Hanım'ın Konağı Nazlı Senem Ünal Kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alan Nazlı Senem Ünal hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Şimdilerde rol alacağı Türkan Hanım'ın Konağı dizisinden sonra ünleneceği bekleniyor.

 

28-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar