Kuruluş Osman bu hafta neden yok?

Kuruluş Osman bu hafta neden yok?
ATV'nin Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisi bu hafta yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki sevilen dizi neden yok?

 Kuruluş Osman dizisi bu hafta neden yok? Her Çarşamba akşamı sevenlerini ATV ekranlarının başına geçiren sevilen dizinin 103. bölümün bu hafta ekrana gelmesi bekleniyordu ancak fragmanı izleyen izleyiciler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 2 Kasım Çarşamba yayınlanması planlanan yeni bölüm 9 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak. Peki yeni bölüm neden ekrana gelmeyecek?

Kuruluş Osman bu hafta neden yok?

ATV'den ekrana gelen, Bozdağ Film imzası taşıyan oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Hakan Yılmaz, Özge Törer, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Çağrı Şensoy, Rüzgar Aksoy ve Yiğit Uçan yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde yeni bölüm yine oldukça büyük bir heyecana sahne olacak. Yayınlanan iki fragman da her ne kadar heyecanı arttırsa da yeni bölümün bu hafta ekrana gelmeyeceği ortaya çıktı. Milyonlarca kişi yeni bölümün hangi sebeple yayınlanmayacağını öğrenmek istiyor. Herkesin merakla beklediği yeni bölüm Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel yayını nedeniyle bu hafta ekranda olamayacak. Bu hafta ekrana gelmesi beklenen yeni bölüm önümüzdeki hafta ATV ekranlarında olacak.

Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak?

Osman Bey, Kantakuzenos ve Olof'a bir tuzak hazırlamak isterken düşman cephesinde de başka planlar kurgulanmaktdır. Ökten Bey ve Osman Bey'i birbirine düşürmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Konstantiniyye'den dönerken kendisine kurulan pusuda ölümcül bir yara alan Aktimur Bey'e ne olacağı merak edilir. Hayatta kalmak için büyük bir mücadele vermesi gerekir. Kuruluş Osman'ın planıysa Ofelia, Olof ve Kantakuzenos'ı bir araya getirerek yüzleşmelerini sağlamaktır. Osman Bey, Olof ve Kantakuzenos arasındaki çıkar ittifakını sona erdirmek için Kantakuzenos'u gizleyerek Olof'un tüm gerçekleri ağzında çıkarmasını ister. Böylece Kantakuzenos her şeyi öğrenmiş olacak ve çatışma 2 cephe yerine 3 cephede devam edecek. Ökten Bey'in sürgün edilmesi de Osman Bey'in bir planıdır. Ona karşı şüpheler besleyen Osman Bey böylece masum mu yoksa düşmanla iş tutan bir hain mi olduğunu öğrenecektir. 

Kuruluş Osman dizisinin 103. bölümü 9 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'de ATV'den ekrana gelecek. 

01-11-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler