Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık

Kuruluş Osman dizisinde  beklenmedik ayrılık
Hamileliğinin son haftalarında olan Kuruluş Osman dizisinin Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un 2-3 hafta içinde diziden ayrılacağı açıklandı.

ATV’nin sevilen iddialı dönem dizisi Kuruluş Osman’da başrolde yer alan Yıldız Çağrı Atiksoy 2-3 hafta içinde diziye veda edecek. Hamileliğinin son döneminde olan ünlü yıldız, bebeğe merhaba organizasyonu düzenleyip sağlıklı bir şekilde ona kavuşmayı bekliyor. 

Kuruluş Osman’a veda edecek olan başrol kim?

5 sezondur reyting listelerinin zirvesinden inmeyen ATV’nin iddialı tarihi dizisi Kuruluş Osman’ın başrol oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy’un 2-3 hafta sonra diziye veda edeceği açıklandı. Osman Bey’in eşi Malhun Hatun rolüne başarı ile hayat veren Atiksoy’un Berk Oktay ile olan evliliğinden 7 aylık hamile olduğu, hareketlerinin yavaşlamaya başladığı açıklandı. Hamileliğinin son zamanları yaklaştıkça çabuk yorulan güzel oyuncunun diziye bir iki bölüm sonra veda etmesi bekleniyor. Yakında bebeğe merhaba partisi düzenleyecek olan Atiksoy’un eşi Berk Oktay ile doğacak olan bebeklerine hangi ismi koyacakları tam olarak belirlenmedi. 

Osman Bey’i diz çöktürmek isterler

Kuruluş Osman’ın son bölümünde obada Konur ve Boran’ın kavgasının yankıları sürer. Herkes Osman Be’in bu konuda vereceği kararı merak etmektedir. İmren Tegin Osman Bey’den biat ister istemesine de Osman Bey “Siz ihanet içindeyken biz atalarımızın mirasını büyüttük diyerek bunu reddeder. Osman Bey’e her zaman destek olan Bala Hatun bu sefer yardımda gecikecek midir? 

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir?

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterini başarıyla canlandıran Atiksoy, 1 Nisan 1986’da İzmir Karşıyaka’da dünyaya gözlerini açtı. İzmir Ege Sanat Merkezi’nde iki sene boyunca tiyatro eğitimi alan oyuncu eğitimini daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde devam etti. Ayrıca Plato Film’in eğitim atölyesinde de Sineme, Teknik ve Oyunculuk Eğitimi aldı. 2004 yılında Samanyolu Televizyonu’nda en çok izlenen diziler arasında yer alan Büyük Buluşma ile oyunculuğa adım attı. Daha sonra Aşk Oyunu, Emret Komutanım, Yağmurdan Sonra, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Gazi, Kayıp Prenses, Bahar Dalları gibi yapımlarda oynadıktan sonra asıl ününü Kanal D’de yayınlanan fenomen dizi Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de canlandırdığı Berrin karakteri ile kazandı. Ardından Görüş Günü Kadınları, Yedi Güzel Adam, Evli ve Öfkeli, Savaşçı, Şampiyon ve Kuruluş Osman dizilerinde oynadı. Halen Kuruluş Osman kadrosunda bulunan güzel oyuncu Miras ve Baba Nerdesin Kayboldum sinema filmlerinde de oynadı. Berk Oktay ile 2022 yılında evlenen Atiksoy şimdilerde heyecanla bebek sahibi olmayı bekliyor. 

27-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler