Gaddar dizisine kim konuk oluyor?

Gaddar dizisine kim konuk oluyor?
Güçlü oyuncu kadrosuna rahat bir şekilde uyum sağlayacak olan İbrahim Çelikkol’un diziye ayrı bir heyecan katması bekleniyor. Hayranları şimdiden merakla beklemeye başladı.

Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen Gaddar dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor. Dizinin konseptine uygun olarak Korkut karakterine hayat verecek olan İbrahim Çelikkol birkaç bölüm boyunca diziye misafir olacak. Yer altı dünyasının karanlık ilişkilerine ışık tutan dizide Korkut kardeşlerine sahip çıkmak zorunda kaldığı için karanlık işlerin içine girmiş ve burada oldukça tanınan birisi olmuştur. 

Gaddar dizisine sürpriz konuk

Now TV’nin iddialı dizisi Gaddar’a sürpriz bir konuk geliyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak gibi oyuncuların yer aldığı diziye sektörün güçlü ve yakışıklı oyuncularından İbrahim Çelikkol misafir oluyor. Kuş Uçuşu dizisinin son sezonu ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Gaddar dizisine Korkut karakteri ile dahil olacak. Güçlü oyuncu kadrosuna rahat bir şekilde uyum sağlayacak olan Çelikkol’un diziye ayrı bir heyecan katması bekleniyor. İlerleyen bölümlerde oynayacak oyuncu için hayranları şimdiden merakla beklemeye başladı.

Korkut küçük yaşta annesini kaybediyor

Cuma akşamlarının heyecan ve aksiyon dolu olan macera tarzındaki Gaddar dizisinde İbrahim Çelikkol babasının gözleri önünde annesi öldürülen Korkut Zakkum karakterine hayat verecek. Korkut annesinin öldürülmesinin travmasını atlatmasına vakit bulamadan iki kardeşine de sahip çıkma sorumluluğu ile karşı karşıya kalıyor. Hayata tutunmak ve kardeşlerine kol kanat germek adına yasa dışı işlere bulaşan ve kısa sürede yer altı dünyasının namlı isimlerinden biri olur. 

Gaddar güncel konuları işliyor

İlk olarak 19  Ocak 2024 tarihinde izleyicileri ile beraber olan Now TV’nin Gaddar dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Müziklerini Toygar Işıklı’nın yaptığı dizinin yapımcılığını Kerem Çatay üstleniyor. Senaristliğini Hürer Ebeoğlu’nun yaptığı Gaddar dizisinin yapımı Ay Yapım’a ait. Güncel meselelere de değinen dizi 6. Bölümde İzmir’de soğuktan üşümesin diye taksisine aldığı katil tarafından öldürülen Oğuz Erge cinayetini işledi. Daha sonraki bölümünde ise İbrahim Keloğlan tarafından öldürülen Eros Kedi cinayetini konu edindi. Ay Yapım İbrahim Çelikkol’u misafir ederek bir geleneğini de bozmamış oldu. Zira Ay Yapım daha önceki dizilerinden Çukur dizisine Barış Arduç’u, Ezel dizisine de Kıvanç Tatlıtuğ’u konuk etmişti.

24-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler