Kuruluş Osman Dizisinde Şok Ayrılık

Kuruluş Osman Dizisinde Şok Ayrılık
Atv’nin dördüncü sezonuna hazırlanan başarılı dizisi Kuruluş Osman’ın kadrosuna yeni katılan başarılı oyuncu Gökhan Mumcu diziden ayrılma kararı aldı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve 3 sezonu geride bırakan Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman 4. Sezonuna da iddialı hazırlanıyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve üç sezon boyunca birinciliği çok nadir olarak başka yapımlara kaptıran ancak Çarşamba akşamlarının açık ara birincisi olan dizi yeni yayın dönemine hazırlanırken hem hikaye hem de oyuncu olarak kendini yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde okuma provasında bir araya gelen dizinin oyuncu kadrosu arasında yeni isimler göze çarptı. Dizinin okuma provalarında ilk göze çarpan isimlerden biri olan başarılı oyuncu Gökhan Mumcu dizinin seyircisi tarafından heyecanla beklenen oyunculardan biriydi. Ancak son dakika da beklenmedik bir gelişme yaşandı ve dizinin oyuncu kadrosuna katılan başarılı oyuncu Gökhan Mumcu dizinin kadrosundan ayrıldı.

Beklenmedik Ayrılık

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve bu sezon 4. Sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Kuruluş Osman yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanılan askeri, siyasi ve ekonomik ilişkileri anlatan ve Kayı Obasının hikayesini ve büyümesini anlatan Kuruluş Osman yeni yayın dönemine yeni oyuncularla girmeye hazırlanıyor. Bu oyunculardan biri olan Gökhan Mumcu ise son anda yeni katıldığı kadrodan ayrılma kararı aldı. Ünlü ve başarılı oyuncunun dizinin kadrosundan ayrılma sebebi ise çok konuşulacak cinsten. Projeye yaklaşık bir ay özel olarak çalışan Gökhan Mumcu’nun diziden reji koordinasyonunun üslup hataları sebebiyle ayrıldığı iddia edildi. Bu iddia henüz taraflarca doğrulanmadı.

Gökhan Mumcu Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü ve başarılı oyuncu Gökhan Mumcu 14 Eylül 1975 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından önce mankenliğe ardından oyunculuğa yönelen ünlü isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlar arasında, Kara Melek, En Son Babalar duyar, Alacakaranlık, Serseri Aşıklar, Kelebek Çıkmazı, Ateş ile barut, Gurbet Kuşları, Kirli Oyunlar, Kurşun Bilal, Arka Sokaklar, Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz, Miras, Mahpeyker, Masal, Kaos: Örümcek ağı, Sevgi Taşı, Mavi Gece, Meteler, Hemen Döneriz ve 45 – 25 Kusursuz Cinayet bulunmaktadır.

08-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar