Rüyanda Görürsün Filminin Kadrosuna Sürpriz İsimler Dahil Oldu

Rüyanda Görürsün Filminin Kadrosuna Sürpriz İsimler Dahil Oldu
Murat Boz ve Burcu Özberk’in başrolünde yer alacağı Rüyanda görürsün adlı filmin oyuncu kadrosuna yeni ve ünlü isimler katıldı.

Bu yaz tam anlamıyla sinema filmlerinin yazı oldu. Pek çok oyuncunun pek çok sinema filmine başladığı ve pek çoğunun da sete yeni çıkmaya hazırlandığı filmler ya sinema salonlarında ya da internet yayın platformlarında yayınlanmaya hazırlanıyor. Oldukça verimli bir sezon olan bu yazın filmlerinden biri de Rüyanda Görürsün adını taşıyor. Ünlü şarkıcı ve aynı zamanda pek çok filmi de olan Murat Boz ile Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı filmin çekimleri yakın zamanda başlayacak. Şu sıralar hazırlık çalışmaları devam eden Lanistar medya imzalı film Amazon Prime Video’nun ülkemizdeki ilk orijinal içerikli yapımı olacak olan filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Romantik komedi türünde olan filmi Umut Açıkalın kaleme alıyor.

Yeni Oyuncular Dahil Oldu

Ünlü isimler Murat Boz ile Burcu Özberk’i başrolünde bir araya getiren romantik komedi filmi Rüyanda Görürsün’ün hazırlık çalışmaları devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin rol alacağı filmin kadrosuna yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Cemal Alpan’ın rejisini yapacağı ve Umut Açıkalın’ın kaleme aldığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü ve başarılı oyuncular Ekin Mert Daymaz, Hivda Zizan Alp, Uğur Uzunel ve Selen Soyder dahil oldu. Filmin castında yeni katılan oyuncuların dışında ayrıca Şerif Erol, Devrim Yakut ve Feridun Düzağaç’ta yer alıyor. Lanistar Medya tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Amazon Prime Video’da yayınlanacak olan filmin çekimlerinin 18 Eylül’de başlayacağı ve tahmini olarak beş ile altı hafta arasında bir sürede tamamlanacağı öğrenildi. Filmin 2022 yılı içinde seyirciyle buluşmasının planlandığı öğrenildi.

Murat Boz Fırtınası Esiyor

Öbür taraftan Rüyanda görürsün adlı filmde Burcu Özberk ile başrol oynayacak olan ünlü şarkıcı Murat Boz şu sıralar en çok konuşulan isimlerden biri. Netflix’te yayınlanan zeytin Ağacı dizisinde rol alan Murat Boz bu dizideki performansıyla sektörün önde gelenlerinden tam not aldı. Zeytin ağacı dizisi Netflix’te beş haftada 100 milyon 420 Bin Saat gibi bir süre izlenerek bu alanda en çok izlenen Türk yapımı olma başarısını gösterdi. Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan’ın rol aldığı Zeytin Ağacı seyirci tarafından da çok sevildi.       

08-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar