Kuruluş Osman dizisinin çekimleri başladı! Yeni bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman dizisinin çekimleri başladı! Yeni bölüm ne zaman?
ATV'nin ilgiyle izlenen tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın çekimlerine başlandı. Pek dizinin yeni bölümleri ne zaman ekrana gelmeye başlayacak?

ATV ekranlarının çok sevilen ve özlemle beklenen dizisi Kuruluş Osman'dan güzel haberler var. Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin çekimlerine başlandı. Koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara verilen Kuruluş Osman dizisinde set yeniden kuruldu ve çekimlere kaldığı yerden devam etmeye başladı. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı büyük merak konusu.

Kuruluş Osman dizisi son olarak 1 Nisan Çarşamba akşamı 17. bölümüyle ekrana gelmişti. Çekimler aksayınca, Kuruluş Osman dizisi izleyicileri 8 Nisan ve 15 Nisan Çarşamba akşamları yeni bölümlerden mahrum kaldı. Kuruluş Osman dizisi izleyicilerinin aklındaki tek soru "Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ne zaman?" oldu. 2 haftadır ekrana gelmeyen Kuruluş Osman dizisinin 18. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı.

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?

Müjdeli haberi verelim. Kuruluş Osman dizisi izleyicileri, sevdikleri ve ilgiyle izledikleri dizinin yeni bölümünden daha fazla mahrum kalmayacak. Kuruluş Osman dizisi, 22 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da 18. ve yeni bölümüyle ekrana gelecek.

ATV'den ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunu Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı Ürün, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Tezic, Emre Basalak, Abdül Süsler, Eren Hacısalihoğlu, Özge Törer, Buse Arslan, Yıldız Kültür, Yurdaer Okur, Burak Sarımola, Abidin Yerebakan, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Şevket Çapkınoğlu, Ayşen Gürler, Yaşar Aydınoğlu, Emel Dede, Yiğit Uçan, Ali Sinan Demir, Uğur Aslan, Açelya Özcan, Serhan Onat ve Aslıhan Karalar oluşturuyor. Geçtiğimiz döneme damgasın vurmuş, TRT 1'den ekrana gelen ve yoğun ilgi gören Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliği taşıyan Kuruluş Osman dizisi, Osmanlı Devleti'nin kuruluş sürecini ekrana getiriyor. Sevilen dizinin yeni bölümleri Çarşamba akşamları saat 20:00'da izleyiciyle buluşuyor.

Kuruluş Osman dizisinin 17. bölümünde neler yaşanmıştı?

Osman Bey, Balgay ve nökerlerini köşeye sıkıştırmıştır. Tam bu esnada ortaya çıkan Dündar Bey ise Osman Bey'in karşısına dikilir ve ona gözdağı verir. Osman Bey ise onun yaptığı hainliğin bedelini ödetir. Dündar Bey'in ardından obanın başına kimin geçeceği mesele edilir.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler