Kuruluş Osman Eftelya’sını Buldu!

Kuruluş Osman Eftelya’sını Buldu!
Atv ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiriyor. İşte detaylar!

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan reytingi yüksek dizilerden Kuruluş Osman yayına girmek iç,in son hazırlıklarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon ekranda adeta fırtınalar estiren ve yayınlandığı gün olan Çarşamba akşamlarını rakiplerine adeta dar eden dönem dizisi Kuruluş Osman sezon arasıyla birlikte hızlı bir çalışma içine girdi. Oyuncu kadrosunu adeta baştan ele alan başarılı dizi bu zamana kadar pek çok üst düzey oyuncuyla anlaşmaya vardır. Yeni sezonda seyirci karşısına yeni hikayelerle girecek olan ve yine Çarşamba akşamlarının en güçlü yapımı olmaya aday dizi hemen her gün yeni bir oyuncuyu kadrosuna kattığını açıkladı. Yapımcı Mehmet Bozda önderlinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve yeni yayın dönemine yakında girecek olan Kuruluş Osman son olarak genç ve güzel oyuncu Sezanur Sözen ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar!

Sezanur Sözen Eftelya Oldu!

Kuruluş Osman yeni sezonda yep yeni bir hikaye içeriğiyle seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bunun için pek çok oyuncuyla anlaşmaya varan dizi son olarak genç oyunculardan Sezanur Sözen ile anlaşmaya vardır. Dizide Eftelya karakterine hayat verecek olan güzel oyuncunun dizide Bizans’a bağlı tekfurlardan birinde yaşayacağı öğrenildi. Dizinin yeni sezon mottosunun “Artık Devlet Olma Vakti Geldi” olduğu düşünülürse bu hikayenin çok da yanlış olmadı anlaşılıyor. Zira kuruluş yıllarında Kayı beyliği devlet olabilmek için daha çok batı komşusu Bizans tekfurlarıyla bir mücadele içinde yer almıştı. Dizide Eftalya karakterinin de bu sebeple dizide önemli bir yer tutacağı anlaşılıyor.

Kuruluş Osman Parıldıyor!

Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan ve bu sezonun da en güçlü dizilerinden biri olacağı anlaşılan Kuruluş Osman yeni sezon için birçok ünlü isimle anlaşmaya vardır. Halen Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez ve Özge Törel gibi güçlü oyuncuların yer aldı diziye pek çok yeni oyuncu dahil oldu. Bunlar arasında ilk akla gelenler, Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy gibi oyuncular sayılırken son olarak ise Eftelya karakteriyle Sezanur Sözen’de diziyle katılmış oldu.

10-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar