Kuruluş Osman kadrosuna yeni kan!

Kuruluş Osman kadrosuna yeni kan!
Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'a yepyeni bir isim dahil oldu. Kuruluş Osman kadrosuna katılan o isim kim?

Atv ekranlarının heyecan ve aksiyon dolu dizisi Kuruluş Osman'a yeni bir isim oldu. Başarılı dizinin kadrosuna katılan bu isim kim?

DENİZ EVİN, KURULUŞ OSMAN KADROSUNDA!

Türkiye'de ve yurt dışında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kuruluş Osman dizisi, her bölümü izleyici tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Macera tutkunları ve Osmanlı tarihine ilgi duyanlar için vazgeçilmez bir dizi haline gelen Kuruluş Osman, Çarşamba günleri reytinglerde ilk sırada yer almaktadır. Kadrosunda Burak Özçivit,Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz, Açelya Özcan, Yiğit Uçan, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Celal Al, Tolga Akkaya, Atilla Güzel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Erkan Avcı, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Seray Kaya, Emin Gürsoy,  Kanbolat Görkem Arslan gibi birden fazla isim rol alıyor. Bu sağlam kadroya dahil olan yeni isim ise genç ve başarılı oyuncu Deniz Evin oldu. 

Konstantin Palealagos karakterine hayat verecek olan oyuncu Deniz Evin, diziye yeni bir soluk getirecek gibi gözüküyor. Beni Affet dizisindeki rolünün ardından televizyon ekranlarına ara veren oyuncunun ekranlara geri dönmesi izleyenleri sevindirdi. Kuruluş Osman gibi reytingleri alt üst eden bir dizide rol almak genç oyuncunun kariyer hayatını olumlu yönde etkileyecektir. 

Konstantin Palealagos kimdir?

Kuruluş Osman Bey'in 'artık yüzünü göreceğiz' dediği karakter Konstantin Palealagos, Bursa komutanı'dır. 

Deniz Evin kimdir?

Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Deniz Evin, 1 Eylül 1983 doğumludur. Kırşehir'de dünyaya gelen oyuncu Hacettepe Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 2008 yılında ekranlara gelen Doludizgin Yıllar dizisi ile başlayan oyuncu, Fox TV ekranlarının en uzun soluklu günlük dizisi Unutma Beni ile devam etmiştir. Unutma Beni dizisindeki oyunculuğu ile ilgi toplayan Deniz Evin, Beni Affet dizisinde rol almıştır. 

Deniz Evin rol aldığı yapımlar;

2008 - 2009 : Doludizgin Yıllar - Akın

2008 - 2015 : Unutma Beni - Sinan

2012 - 2017 : Beni Affet - Umut Kayacan

2022 : Yanlız Kurt - Sefer

2024 : Kuruluş Osman - Konstantin Palealagos

31-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar