Kuruluş Osman Konuralp (Eren Vurdem) Kimdir?

Kuruluş Osman Konuralp (Eren Vurdem) Kimdir?
Diriliş Ertuğrul’un devamı Kuruluş Osman'izleyicisinden tam not aldı. Herkes karakterleri merak ediyor. Bunlardan Kuruluş Osman Konuralp (Eren Vurdem) kimdir, haberimizde

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun anlatıldığı Kuruluş Osman 1. Bölüm yayınlandı. Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki Kuruluş Osman'ın ilk bölümü çeşitli platformlarda buluştuğu izleyicisinden tam not aldı. İzleyenler sabırsızca karakterleri merak ediyor. Bunlardan biri olan Kuruluş Osman Konuralp (Eren Vurdem) kimdir diyerek araştırıyor. Eren Vudem’in Konuralp rolündeki Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta? Şimdi detaylar…

Kuruluş Osman Konuralp (Eren Vurdem) Kimdir?

Atv'nin güzide dizisi Kuruluş Osman dizisine Konuralp karakteri ile katılan Eren Vurdem, ikinci bölümden itibaren kadroda olacak. Söz dizisinin unutulmaz karakteri Ateş ile gönüllere taht kuran Eren Vurdem’i artık Kuruluş Osman kadrosunda izleyeceğiz.

Çarpıcı sözlerle tanıtımı yapılan Kuruluş Osman ilk bölümüyle çok beğenildi. Yönetmeliğini Metin Günay'ın yapım ve senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği tarih ve kurgu türündeki Türk yapımı Kuruluş Osman ilk bölümde adeta tanıtımdaki sözlerin özeti vardı. “Kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman’dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren “aşk” oldu. Denizleri aşacak bir milletin rüyasını “aşkla” gördü. Tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını “aşkla” verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş’un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, “ilahi aşkla” kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.”

Senarist ve Mehmet Bozdağ’ın 2. Bölümde kadroya dahil ettiği Konuralp karakterini Söz dizisinden hatırladığımız Eren Vurdem canlandıracak. Osman’ın obasından olmayan ama Osman’ın pusuya düştüğü görünce ona yardım ederek hayatta kalmasını sağlayan bir yiğittir Konuralp. Osman, can borçlu olduğu Konuralp’i en yakın kılıç arkadaşlarından biri yapacaktır. Konuralp ok kullanmada mahir, gizlenme ve düşmana sızma konusunda usta, iz sürmede yaman bir alp yani yiğittir.

Kuruluş Osman Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Tarihi dizilerle popüle olan Burak Özçivit’in Osman karakteriyle başrolde olduğu dizide ona Saruhan Hunel, İsmail Hakkı Ürün ve Özge Törer eşlik ediyor. Eren Vurdem’in de yer aldığı dizide Abdül Süsler, Ragıp Savaş, Alma Terziç, Ayşegül Günay Demir, Nurettin Sönmez ve Seda Yıldız gibi umut vadeden oyuncular görev yapıyor.  

Eren Vurdem Kimdir?

1988 Konya doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Dizi sektörüne “Arka Sokaklar” ile merhaba diyen Vurdem, Söz Dizisindeki Ateş rolüyle hafızalara kazındı. Hesaplaşma, Şefkat tepe, Şubat ve İnadına Aşk gibi dizilerde rol alan Vurdem; sinema sektöründe de başarılı işlere imza atmıştır. Sümela’nın Şifresi, Kurt Kapanı, Son Mektup, Yolculuk, Jin ve No Ofsayt gibi birçok filmde başarıyla yer aldı. canlitv.com.tr olarak kendisine başrıalr diliyoruz.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar