Kuruluş Osman’a Bomba Bir İsim Dahil Oldu!

Kuruluş Osman’a Bomba Bir İsim Dahil Oldu!
Atv'de izleyici ile buluşan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’a bomba bir isim dahil oluyor. Yeşim ceren Bozoğlu. İşte detaylar!

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ilk sezonunda olan flaş yapımlardan Kuruluş Osman pandemi günlerinde de yeni bölümleriyle ekrana gelirken aynı zamanda seyircinin de en çok seyrettiği ve Çarşamba günleri liderliği kimselere bırakmayan bir yapım. Dizi Bozdağ Film tarafından hazırlanıyor ve yapımın oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Yurdaer Okur, Alma Teziç gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Aynı zamanda hikayeye göre de yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiren diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Geçtiğimiz Çarşamba akşamı 23. Bölümüyle ekrana gelen Kuruluş Osman’a usta oyuncu Yeşim ceren Bozoğlu’nun dahil olacağı duyurulurken seyirci bu isimle adeta bir ada heyecanlandı. İşte detaylar!

Yeşim Ceren Bozoğlu Kuruluş Osman’da!

Bozdağ Film tarafından Atv için hazırlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman seyirci tarafından heyecanla seyredilen bir yapım. Osmanlı devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanan çalkantılı bir dönemi ele alan dizide Burak Özçivit Saruhan Hünel, Ragıp savaş gibi usta isimler yer alıyor. Dizi son olarak 23. Bölümüyle ekrana gelirken Osman bey’in zor durumda kalması ve her geçen bölüm heyecanın daha da artması dizinin reytinglerinin her bölüm daha da artırıyor. Son olarak diziye katılacağı açıklanan yılların tecrübesi, büyük dizilerin olmazsa olmaz güzel oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun da diziye dahil olması reytinglerde ve seyredilirlikte ekstra bir artış sağlayacak gibi. Başarılı oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği şimdilik bilinmiyor. Oyuncunun hangi bölümden itibaren diziye dahil olacağı ise belli değil.

Yeşim ceren Bozoğlu Kimdir?

Dizilerin ve filmlerin aranılan yıldızı Yeşim ceren Bozoğlu 29 Temmuz 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan oyuncu pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımların başlıcaları şunlardır.

-          Yüzleşme

-          Kalbimdeki Deniz

-          O Hayat Benim

-          Elde Var Hayat

-          Geniş Aile

-          Eve Dönüş

-          Doktorlar

-          Beşinci Boyut

-          Avrupa Yakası

-          Arapsaçı

-          Gülbeyaz

-          İngiliz kemal

-          Yeditepe İstanbul

-          Sıcak Saatler

31-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar