Kuruluş Osman’a Bomba Transfer!

Kuruluş Osman’a Bomba Transfer!
Atv ekranlarının fenomen yapımı Kuruluş Osman oyuncu kadrosuyla adeta göz kamaştırıyor. Diziye son olarak usta oyuncu Umut Karadağ dahil oldu. İşte detaylar!

Artık televizyonlar her şey için hazır. Öyle ki reyting yarışları inanılmaz bir hızla başladı ve adeta her yapım bıçak sırtında günlere doru ilerliyor. Özellikle yeni diziler kendilerini kanıtlamak ve yarıştan düşmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Aynı şekilde eski diziler de yeni sezonda geride kalmamak ve kötü bir sonuçla karşılaşmamak için canla başla çalışıyorlar. Atv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Çarşamba akşamlarına ambargo koyarak reytinglerde liderliği kimselere bırakmayan Kuruluş Osman yeni sezona da aynı hızla başlamak istiyor. Bu sebeple dizi yapımcıları yeni sezonda adeta diziyi baştan kurguluyorlar ve yeni hikayelerle diziyi daha üst sıralara hazırlıyorlar. Bunun doğal sonucu olarak da yapımcı yeni oyuncularla kadroyu güçlendiriyor. Özellikle son günlerde kadroya katılan oyuncular diziyi adeta şöhret ve ünlüler topluluğu haline getirmiş durumda. Diziye son olarak katılan Umut Karadağ’da bu ünlüler topluluğunda yerini aldı. İşte detaylar!

Kuruluş Osman = Ünlüler Topluluğu!

Atv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve Bozdağ Film tarafından hazırlanan Kuruluş Osman bu günlerde dillerden düşmüyor. En az yeni yapımlar kadar ilgi çekmeyi başaran diziye hemen her gün yeni bir oyuncu katıldı. Üstelik bu oyuncular seyircinin heyecanını daha da yükselten isimlerden oluşuyor. Dizinin zaten var olan Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Yeşim Ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez ve Özge Törer gibi oyuncularına yeni sezonda, Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Aslan, Seçkin Özdemir ve son olarak da Umut Karadağ katıldı. Böylesine üst düzey oyuncuların yer aldığı Kuruluş Osman bu sezonda rakiplerine adeta meydan okuyarak Çarşamba akşamları benim mesajını verdi.

Umut Karadağ Kimdir?

Son olarak Zümrüdü Anka dizisinde yer alan usta oyuncu Umut Akdoğan’ı sevenleri ve takipçileri yeni sezonda Atv’nin efsane haline gelmeye aday dizisi Kuruluş Osman’da seyredecekler. 26 Şubat 1971 yılında Ankara’da dünyaya gelen usta oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Birçok dizi ve film de rol alan usta oyuncunun yeni sezonda yer alacağı Kuruluş Osman’da hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmemektedir. Umut Karadağ bu güne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Bunlar arasında;

-          Zümrüdüanka

-          Kardeşim İçin Der’a

-          Halka

-          Vatanım Sensin

-          Emanet

-          Tatar Ramazan

-          Kurtlar Vadisi Filistin

-          Es Es

-          Karayılan

-          Sağır Oda

-          Asmalı Konak

-          Bizim Evin Halleri

02-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar