Kuruluş Osman’da Flaş Ayrılık!

Kuruluş Osman’da Flaş Ayrılık!
Atv ekranlarında seyirci ile buluşan başarılı ve reytingi yüksek yapımlardan Kuruluş Osman’da flaş bir ayrılık yaşandı. İşte haberin detayları!

Yeni sezon yaklaşırken ekrana gelecek diziler hakkında gün geçmiyor ki yeni bir haber ve flaş bir gelişme yaşanmasın. Hazırlıkların hızla ve adeta nefessiz bir şekilde devam etti ve artık birer birer yeni yapımların ekrana gelmeye başladığı diziler seyircide heyecan yaratırken daha önce yayınlanan dizilerde yeni yayın dönemine büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Atv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve Çarşamba akşamlarına adeta damgasını vuran ve bu günde yayınlanan hiçbir yapıma şans tanımayan fenomen yapım Kuruluş Osman’da yeni sezona heyecanla hazırlanıyor ve seyircisi efsane yapımı merakla bekliyor. Ancak diziyle ilgili bugün flaş bir haber sosyal medyayı ve dizi dünyasını sarstı. Bir anda gündeme bomba gibi düşen habere göre dizimde rol alan ve Şeyh Edebali karakterini canlandıran başarılı oyuncu Seda Yıldız diziden ayrıldı. İşte haberin detayları!

Şeyh Edebali Kuruluş Osman’a Veda Etti!

Atv ekranlarında bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan ve Çarşamba akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman’da bugün seyircinin hiç beklemediği bir ayrılık yaşandı. Dizide Şeyh Edebali karakterini canlandıran başarılı oyuncu Seda Yıldız diziye veda etti. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda Burak Özçivit, Ragıp savaş, Yeşim ceren Bozoğlu, Nurettin Sönmez ve Seda Yıldız gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dönem dizisi Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncusu Seda Yıldız diziye veda etti. Oyuncu diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte O Açıklama!

Başarılı oyuncu Seda Yıldız Kuruluş Osman’dan ayrıldığını şu ifadelerle sevenlerine duyurdu. “Değerli dostlarım; geçtiğimiz sezon büyük emeklerle büyük bir yatırım ve prodüksiyon ile sizlerin karşısına çıktığımız Kuruluş Osman dizisinde hepinizin bildiği gibi Osmanlı kuruluş tarihinin mihenk taşı ve fikir babası olan Edebalı karakterine hayat verdim. Tarihsel ağırlığı ve Osmanlı Devleti’nin kuruluşunda en etkin kişi olan Edebali karakterini oynamak bir oyuncu olarak büyük sorumluluk ve ciddiyet gerektirir. Ben kendi adıma bu konuda üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum. Yeni sezon hazırlığı içerisindeyken yapım ve senaryo grubu ile yaptığımız toplantı sonucunda yeni sezonda ve devam edecek süreçlerde Edebalı karakterini çok aktif düşünmediklerini tarafıma ilettiler. Edebalı karakterinin gittikçe tarihsel önemini yitirdiğini ve devam edecek süreçlerde daha da zayıflayıp bir çıkmaza gireceğini düşündüğüm için gurur duyarak ve severek bir sezon oynadığım Kuruluş Osman dizisindeki Edebalı karakterini nihayetlendirdiğimi bildirmek isterim. Sağlık dolu günlerde ve yeni bir projede buluşmak üzere sevgi ile kalın.”

13-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar