Kuruluş Osman’ın Selvi Hatun’u Zehra Yılmaz Gül Masalı Dizisinde!

Kuruluş Osman’ın Selvi Hatun’u Zehra Yılmaz Gül Masalı Dizisinde!
Atv ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Kuruluş Osman dizisinin Selvi Hatun karakterini canlandıran Zehra Yılmaz Atv nin yeni dizisi Gül Masalı’nda…

İlk olarak 2016-2017 yıllarında Kanal D’nin sevilen dizisi Bodrum Masalı’ndaki  Rana karakteri ile tanınan Zehra Yılmaz daha sonra Kara Yazı, Cennetin Gözyaşları, Kimse Bilmez, Gençliğim Eyvah, Kalp Yarası dizilerinde rol almıştı. Güzel oyuncu Kalp Yarası dizisinde Betül Öztürk karakterine hayat verirken, son olarak yer aldığı Atv’nin başarılı yapımlarından 3 sezondur ekranlarda  olan başrolünde Burak Özçivit’in oynadığı yüksek reytingli Kuruluş Osman dizisinde Selvi Hatun karakteri ile 13 bölüm ekranlara gelmişti. Başarılı dizide rol almasından dolayı performansı ile kariyerinde büyük ve önemli bir adım atmış oldu. Öyle ki dizideki rolüne 1 Haziran itibari ile ölerek veda eden Zehra Yılmaz dizinin hemen ardından yeni bir projeden teklif aldı. Haberin duyurulmasının ardından hangi projede yer alacağı merak konusu olmuştu. Zehra Yılmaz’ın yeni projesi belli oldu. Atv nin yaz ayları için çektiği yeni dizisi Gül Masalı adlı yapımda rol alacak. Dizideki karakteri hakkında da bilgiler geldi. İşte Zehra Yılmaz’ın ye r alacağı Gül Masalı dizisindeki rolü ve dizi hakkında merak edilenler…

Gül Masalı Dizisine Zehra Yılmaz Dahil Oldu   

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Gül Masalı dizisinin başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alıyor. Kuruluş Osman dizisinde rol alan Zehra Yılmaz diziden kısa süre önce ayrılmış ve hemen ardından Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Setlere ara veremeden yeni bir dizi ile ekranlara gelecek olan Zehra Yılmaz Gül Masalı’nın İstanbul’daki çekimlerinin ardından daha sonraki çekim yeri Isparta’ya giderek orda devam edecek.

Pastel Film imzalı, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği diziyi Sadullah Şentürk yönetiyor. Dizinin senaryosunu ise Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Gül Masalı dizisinde Zehra Yılmaz Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın İtalya’dan gelen kız arkadaşı Ece’ye hayat verecek. Kafasına koyduğu bir şey için dünyayı yakabilecek kadar kararlı, hırslı, donanımlı ve güzel bir kız olan Ece Toprak’ın eski sevgilisidir. Hem iş hem de zamanında gözden çıkardığı aşkı Toprak’ı yeniden kazanmak için Isparta’ya yeniden gelir. Yıllar önce ise Isparta’ya gitmek istememesine rağmen şimdi bu dönüşü, başlangıçta Toprak’ın gözünü boyamak için iyi niyetli adımlar, eski aşka duyulan dayanılmaz özlem ve hataların telafisi gibi görünse de altında yatan, yine elde etme arzusu ve kazanma hırsıdır. Gonca’yı hafife alan Ece, Gonca’nın duygusal gücünü fark ettiğinde ise, onu karşı açtığı savaşı kazanmak için her türlü yolu deneyeceği bir mücadeleye girişir.
 

Gül Masalı Dizisinin Konusu Ne? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

‘’Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir’’ sloganıyla Atv ekranlarında yakın zamanda yayınlanacak Gül Masalı dizisi 2022 yaz dizileri arasında dram türündeki farklı konseptiyle izleyicisiyle buluşacak dizi Toprak ve Gonca’nın imkansız aşkını konu ediniyor.

Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda; Gülper Özdemir (Gonca), Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin), Bülent Düzgünoğlu (Halil), Serdem Paçal (Arzu), Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin (Tahir), Ayşenil Şamlıoğlu (Fatma Ana), Suat Sungur (Aşk Doktoru), Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Murat Ercanlı, Mehmet Şeker, Turan Selçuk Yerlikaya, Sait Genay ve Zehra Yılmaz (Ece Kardeş) gibi birbirinden ünlü isimle kamera karşısına geçiyor.

Gül Masalı Dizisi Fragmanı

09-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar