Demet Özdemir'li Dünyayla Benim Aramda dizisinden çok konuşulacak kareler

Demet Özdemir'li Dünyayla Benim Aramda dizisinden çok konuşulacak kareler
Dünyayla Benim Aramda dizisinden ilk kareler geldi. Demet Özdemir ve Buğra Gürsoy'u buluşturan Dünyayla Benim Aramda setinden gelen fotoğraflar seyirciyi heyecanlandırdı.

Disney Plus'un iddialı projelerinden biri olan Dünyayla Benim Aramda dizisi merakla bekleniyor. Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un başrolleri paylaştığı Dünyayla Benim Aramda dizisinden gelen ilk karaler ise herkesi heyecanlandırdı. Dünyaca ünlü Disney Plus Türkiye'deki yayınlarına 14 Haziran'da başlıyor. Birçok yapım şirketi ve oyuncuyla anlaşma sağlayan Disney Plus için çok sayıda yerli ve yabancı içerik hazırlanıyor. Dünyayla Benim Aramda dizisi de başarılı isimleri bir araya getiren yapımlardan biri oldu. MF Yapım imzası taşıyan Dünyayla Benim Aramda dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla sezona iddialı girecek.

Düyayla Benim Aramda oyuncu kadrosunda kimler var?

MF Yapım imzası taşıyan Dünyayla Benim Aramda dizisi Disney Plus'tan seyirciyle buluşacak. Çekimleri süren dizinin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı. Disney Plus Türkiye hesabından paylaşılan fotoğraflar çok beğenilirken diziye olan merakı da arttırdı. Başarılı isimleri bir araya getiren Dünyayla Benim Aramda dizisinde dikkat çeken isimler yer alıyor. Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir'in partner olduğu Dünyayla Benim Aramda kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Melisa Döngel, İbrahim Selim, Metin Akdülger, Ali Yoğurtçu ve usta oyuncu Zerrin Tekindor var.

Düyayla Benim Aramda konusu nedir?

Disney Plus Türkiye hesabı Dünyayla Benim Aramda dizisinden çok özel fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir'in uyumunun dikkat çektiği projenin yayın tarihi hakkında bilgi verilmedi. "Benim derdim ne onunla ne de bununla. Benim derdim sadece Dünyayla Benim Aramda" notuyla paylaşılan fotoğraflara beğeni yağdı. Projeyi heyecanla bekleyenler, Dünyayla Benim Aramda konusunu da merak ediyor. Bir dergi yöneticisi olan Ilgın'ın oyuncu sevgilisine sosyal medyadan oynadığı oyunla başlayan olaylar Dünyayla Benim Aramda dizisinin konusunu oluşturuyor. Göz önünde bir aşk hikayesi başarılı oyuncular eşliğinde ekranda olacak. Dünyayla Benim Aramda çok yakında Disney Plus'ta olacak.

Disney Plus'ta yayınlanacak ilk yapımlardan biri ise Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu'nun başrolleri paylaştığı Kaçış dizisi olacak. Dünya devi eğlence platformu Disney Plus yayınları 14 Haziran'da seyirciyle buluşacak.

09-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar