Kuş Uçuşu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kuş Uçuşu Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Netflix bünyesinde yayınlanacak olan ve iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kuş Uçuşu dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi 3 Haziran’da yayına başlıyor.

Bu günlerde dijital yayın platformları tam anlamıyla yoğun ve bir o kadar da stresli günler yaşıyor. Özellikle Türkiye ve tüm dünyada en çok aboneye sahip olan Netflix hem yeni içeriklerle abonelerini elinde tutmaya çalışırken hem de tüm dünyada ve Türkiye pazarında yayına başlayan ve başlayacak olan Disney + ile büyük bir rekabete hazırlanıyor. Özellikle son günlerde Türkiye pazarında yoğun bir faaliyet gösteren Disney + ile büyük bir rekabete giren Netflix yeni içeriklerle kütüphanesini zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayına başlayan Erşan Kuneri’ye ilave olarak platform yeni ve güçlü bir yerli içeriği daha seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yerli içerik Kuş Uçuşu dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Kuş Uçuşu’nun Yayın Tarihi Belli Oldu

Ay yapım tarafından Netflix için üretilen yeni dizi Kuş Uçuşu bugünlerde yayına başlamak ve seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Kadrosunda Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar ve sürpriz bir oyuncu olarak da Nejat İşler’in yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken senaryosu ise Meriç Acemi tarafından kaleme alınmış durumda. İddialı bir kadronun yer aldığı dizi Türkiye pazarında büyük bir abone kitlesine sahip olan Netflix’in son zamanlarda yayınlayacağı en etkili dizilerden biri olarak lanse ediliyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi ise 3 Haziran olarak belirlendi. Seyircinin sabırsızlıkla beklediği dizi ilk olarak 3 Haziran tarihinde seyirciyle buluşacak.

Kuş Uçuşu Konusu Ne?

Ay yapım tarafından hazırlanan ve Netflix’te seyirciyle buluşacak olan Kuş Uçuşu ilk bölümüyle 3 Haziran’da yayınlanacak. Şimdiden merakla beklenen dizide X kuşlağının hikayesi anlatılmaktadır. X kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değildir. Bakış açıları, yaklaşımları ve hedefe giden yolun yürünme şekli artık bambaşkadır. Yukarılara hızlı bir şekilde tırmanmak isteyen Aslı, hedefine güdümlenmiş, en üstteki hedefe ulaşabilmek için çalışırken yeni dünyada bu noktaya ulaşmak için kullanılan yeni yollar ve argümanlar sorgulanmaktadır. Kuş Uçuşu yeni neslin hayata bakışını ve hayata kattıklarını konu almaktadır. Dizide başarılı isim Nejat İşler anlatıcı rolünde yer almaktadır.

15-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar