Sadakatsiz Dizisinin Çekimleri Tamamlandı ve Ekip Birbirine Veda Etti

Sadakatsiz Dizisinin Çekimleri Tamamlandı ve Ekip Birbirine Veda Etti
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan Sadakatsiz dizisi son kez sete çıkarak çekim yaptı ve son kez paydos dedi.

İki sezondur Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve her bölümünde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran başarılı dizi Sadakatsiz için son iki bölüm kaldı. Yabancı bir dizi olan Doctor Foster adlı yapımdan Türkiye’ye Medyapım tarafından uyarlanan Sadakatsiz ekranda kaldığı iki sezon boyunca reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alarak kanalının en başarılı yapımları arasına adını yazdırmayı başardı. Yayınlandığı Çarşamba akşamlarında ikimi zaman ilk sırada yer alan ama daha çok reytinglerde ikinci sırada yer alan Sadakatsiz dizisinin saha çekimleri tamamlandı ve ekip son kez sete çıkarak çekim motor dedi. Kadrosunda bugüne kadar birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi son çekim gününde oldukça duygusal anlar yaşadı ve tüm ekip birbiriyle vedalaşarak gelecek projeler için hazırlanmaya başladı.

Sadakatsiz Paydos Dedi

Medyapım tarafından hazırlanan ve yabancı bir dizi olan Doctor Foster adlı yapımdan uyarlanan Sadakatsiz Kanal D ekranlarında iki sezondur yayınlanıyor. Dizi başladığı günden itibaren hikayesi, etkileyici ve sürükleyici konusu ve her bölüm dizi içinde yaşanan entrikalarla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanırken kanalın en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi geçtiğimiz gün son kez sete çıktı ve son kez motor ve son kez paydos dedi. Dizi oyuncuları ve yapım ekibi dizinin final yapması ve son kez çekim için toplanmasıyla duygusal anlar yaşadı. Son sahnenin de çekilmesiyle birbiriyle vedalaşan oyuncular ve ekip bir işi daha başarıyla sonlandırmanın haklı gururunu yaşadı. Dizinin başarılı oyuncusu Cansu Dere ise sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı ve “iyi ki tanıştık, iyi ki çalıştık” ifadelerini kullandı.

Sadakatsiz’de Kimler Rol Aldı?

Medyapım tarafından Kanal D ekranları için uyarlanan Sadakatsiz’de bugüne kadar pek çok ünlü isim rol aldı. Bu oyuncuların kimi yolun yarısında hikayeye veda ederken kimi de sonuna kadar devam etti. Dizide bugüne kadar rol alan oyuncular arasında

·         Cansu Dere

·         Caner Cindoruk

·        Melis Sezen

·        Alp Akar

·        Ali İl

·        Aslı Orcan

·        Bennu Yıldırımlar

·        Berkay Ateş

·        Burak Sergen

·        Cemal Hünal

·        Eren Vurdem

·        Nazlı Bulum

·        Yeliz Kuvancı

·        Gözde Seda Altuner

·        Kenan Ece

·        Özge Özder

Hikmet Körmükçü gibi birbirinden ünlü isimler yer aldı.

15-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar