Kuzey Yıldızı 15. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 15. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm İzle; 21 Aralık Cumartesi 15. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi’nin 15. Bölümünü tek parça Ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm İzle; Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerini paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 21 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren Cumartesi günlerinin en çok seyredilen dizisi olma liderliğini kimselere kaptırmayan ve her bölüm üzerine koyarak ilerleyen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, bu akşam yayınlanan bölümünde yine seyirciyi ekrana bağlayacak.

Geçtiğimiz bölümde Kuzey ve Yıldız arasında yaşanan kavga ve ayrılığın ardından ikili arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. İkili birbirinden ayrı olarak yayladaki evlerine taşınmış ancak burada da birbirine rastlayınca aralarındaki bitmek bilmeyen kavga ve inatlaşma devam etmişti. Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yayınlanan 15. Son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin bu sezon başlayan ve en çok seyredilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 15. Bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin birbirini deli gibi seven ancak birbiriyle kedi köpek gibi durmadan didişen ve sanki bir araya gelmemek için ellerinden geleni yapan iki sevilen karakteri Kuzey ve Yıldız birbirine küsmüşlerdir. Bu sefer asıl küsen Kuzey’dir ve barışmaya da niyeti yoktur. 20 yılın ardından tekrar birleşmek için her fırsatı tepen ikili bu sefer barışacak mı? İkilinin arasında esen soğuk rüzgarlar sıcak meltemlere dönecek mi? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölümüyle bu akşam Show Tv’de!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 15. Bölüm Özeti!

Kuzey ve Yıldız arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olan savaşı kalabalık olan taraf değil, en inatçı olan taraf kazanacaktır. İki tarafın da ardı arkası gelmeyen hamlelerinin etkisi ne olacak, savaşı kim kazanacak? Bu savaşta Yıldız, Kuzey’in güvenini kazanamasa da kızların güvenini kazanmıştır. Kuzey’in kızları tam kadro Yıldız’a destek vermektedirler. Fakat bu, Kuzey ve Yıldız savaşında henüz barış sağlanmadığı anlamına gelmemektedir. Aksine savaş daha da kızışmıştır. İkili, yaylayı bir birine dar etmeye yeminlidir. İki inatçı keçi yine bir köprünün üstündedir ve o köprü birinden birine fazladır. İki inatçı keçide geri adım atmaz, hep bir sonraki adımı hesaplarlar.  

Yayla ve şehir sakinlerinin neredeyse tamamı Kuzey – Yıldız savaşında taraf olur. Taraf olmayanlar da bertaraf olur. Kuzey Yıldız’ı en zayıf noktasından vurup onu delirtir. Bu hamle karşısında deliren Yıldız Kuzey’i buna bin pişman eder. İkili arasındaki savaş çığırından çıkma noktasına gelmiştir. Fakat bu savaşı kalabalık olan taraf değil en inatçı olan taraf kazanacaktır.

Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk 15. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili haberleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

21-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar